Ungdomstræning

Ingen begivenheder

Log ind

Log ind med bruger

Ungdom

Er du mellem 10 og 20 år? - Vi tilbyder træning målrettet dig to gange om ugen

collage

 

Mandag kl. 17.00-19.00 – O-teknisk træning

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Vi holder fælles instruktion til dagens træning, og herefter er der fælleskørsel eller løb til træningsstedet, som varierer fra gang til gang. Efter træning hygger vi os i klubhuset med saft, brød, kage og frugt. Imens vi spiser snacks, er der et frivilligt tilbud om tørtræning. Find mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.

 

Onsdag kl. 18.00-19.00  Trailløbeskole

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Vi holder fælles instruktion til dagens træning og løber samlet til træningsstedet. Efter vi har løbet dagens træning, laver vi styrketræningsøvelser i klubhuset eller i skoven. Se hvad vi laver til trailløbeskole her. Find mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.

 

Træning til alle niveauer

Vi har niveauopdelt træning, så alle kan deltage uafhængig af niveau og alder. Trænerne tilpasser niveauet til den enkelte, så alle løbere opnår den rette balance mellem udfordring og tryghed. Hvis du ikke har løbet orienteringsløb før, er der mulighed for, at du kan få en erfaren orienteringsløber med dig i skoven for at lære dig omkring orienteringsløb.

 

Saft, brød, kage og frugt

Til træningen om mandagen skiftes ungdomsløberne til at tage snacks med, som vi nyder i klubhuset efter træning. En liste, over hvem der skal have snacks med, udsendes jævnligt. 

 

Fællesspisning

Sidste mandag i hver måned er der fællesspisning. Ungdomsløbernes forældre skiftes til at koordinere indkøb og sørge for, at maden er færdig til ca. 18.30. Prisen er 20 kr. pr. person.

 

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Tag derfor gerne skiftetøj og håndklæde med og få et bad og en saunatur efter træning.

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Link