Print Event Close

“Pan mesterskab i tør træning”

Hosted by: Ungdomsafdelingen
Posted by: Jeanette
The event will start on : Sat 26/11 2016 - 18:00
And will end on : Sun 27/11 2016 - 10:00
Location: Silistria
Address: Ørneredevej 9, 8270 Højbjerg
Phone:
E-mail:

Drømmer du også om at blive panmester i tørtræning? Den bedste til at finde vej og kigge på kort uden at skulle løbe op og ned af alle bakkerne.

Lørdag d. 26 november kl. 18:00. indbydes der til en fælles hygge aften på Silistria. Vi skal have afgjort panmesterskaberne i tørtræning med manér. For at kunne kalde sig selv, dette års panmester i tørtræning skal man have en hel del præstige og en IQ i retningen af Einsteins. Dette skal dog ikke skræmme dig til at komme ned og have en hyggelig aften med dine allerbedste venner. Om du er ny eller garvet, så vil der altid være plads til dig! Vi overnatter i klubhuset til næste dag. Der er selvfølgelig præmie til vinderen.

Mad:Der vil være sørget for noget god aftensmad til en overskuelig pris + lidt lækkert til den søde tand i form af en udsøgt dessert.

Husk:Computer (gerne en Windows), penge til mad (pris kommer), din ynglings kuglepen, hjernen, sovepose, liggeunderlag, hovedpuden, din yndlingsbamse og sidst men ikke mindst dit altid gode humør.

Tilmelding:

På mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 
   

 

 

 

 Location