To brødre månedens løbere i september og oktober

Der er mange ungdomsløbere i OK Pan. Mange til træning og mange der deltager i konkurrencer. Det gør det udfordrende for trænerne og ungdomsudvalget at vælge hvem der skal være månedens løbere. Valget i september og oktober faldt på to brødre.  Nemlig brødrene Skovbjerg.

I september blev Villads Skovbjerg, som er 13 år gammel månedens løbere for første gang. Villads har gået til ungdomstræning og trailløbeskole de sidste par år, men især i år har han dels været meget trofast til træninger og deltaget i en del konkurrencer. Til efterårets konkurrencer har Villads været at finde i den bedste fjerde del af resultatlisten, hvilket vidner om at han i den grad har udviklet sig. Villads er meget motiveret for at lære og er også ofte at finde til tørtræning. Villads har et godt humør og et frækt glimt i øjet.

I oktober blev Herman Skovbjerg, H 15-16 løbere, månedens løbere for anden gang. For fire år siden startede Herman til orienteringsløb og viste et stort potentiale. Efter at have vundet sit første Blodslitet, dog på begynderbanen, blev Herman valgt til månedens løbere. Herman har haft en periode, hvor han har været mindre aktiv og hvor hans udvikling som orienteringsløber har været stagneret. Men det har han taget revanche for i 2017. Han har fået oparbejdet sit tempo og kan løbsmæssigt følge med, der hvor det er sjovt. Hans teknik er der også kommet styr på og han har løb, hvor han kommer  i mål og siger, at det kunne han ikke have gjort bedre. Denne flotte udviklet har også givet resultater, hvor han nu konstant er at finde i den bedste halvdel af H 15-16 klassen. Denne udvikling er ikke kommet af sig selv. Herman deltager aktiv i træning og er modtagelig for trænernes vejledning. Herman er meget hjælpsom og bidrager positivt til miljøet til træningen.

 

Stor tillykke til de to brødre Skovbjerg. Fortsæt den gode udvikling, I har vist i 2017.