Log ind med bruger

O-skole

Selvom vi først starter op med træning i næste i uge i OK Pan, så har der være masse af træning på programmet i den forløbne uge. Mere end 30 børn havde meldt sig til sommer o-skole, hver dag fra kl 9.30 til 14.00. Hjalte Thomsen, Caroline Finderup og Sofie Secher stod for o-skolen.

Trænerne beretter om glade deltager med mod på en masse udfordringer. Og udfordrninger fik de i form af flodvandring, mosefodbold, labyrinttræning, intens stafet samt individuel konkurrence, som et rigtig løb. Alle deltagerne udviklede sig meget fra mandag til fredag og har lært at løbe på kurvekort og at bruge kompas. Mange deltagere gav udtryk for at de synes det har været virkligt sjovt at deltage og gerne vil løbe mere orienteringsløb. Forhåbentlig ser vi nogle af disse skønne børn til træning på mandag.

Nedenstående billeder er vinderne af staffetten og den individuelle konkurrene.