Log ind

Log ind med bruger

Ny sæson starter

Selv om det har været sommerferie, så har orienteringsverdenen ikke været på stand-by som resten af samfundet. I juli var der både VM, Junior-VM og World Games. Ved alle tre stævner, havde klubben medlemmer med. Maja Alm løb selvfølgelig med meget af medie-opmærksomheden (og medaljerne), men blandt de løbere, der løber nationalt for Pan, så var det dejligt at se, at Søren Bobach var tilbage i topform til The World Games, der kun finder sted hvert 4 år. Han med til at vinde sprint-stafetten, og på sprinten blev han overraskende nummer 6. "Det troede jeg ikke, at jeg havde farten til," var hans kommentar bagefter.

Sommeren er nu ved at være slut, og en ny sæson starter. Allerede i lørdags havde vi det første træningsløb i efterårssæsonen. Det var velbesøgt med over 50 deltagere.

I næste uge starter både børne-, ungdoms- og senior-træningen op igen. Det gøres med et tilbud om to dages introduktion til orienteringsløb for nye løbere - se mere her: http://www.okpan.dk/web/introdage-2017-2.html