Log ind

Log ind med bruger

Midgaardsormen 2017

Efter DM mellem blev en god flok ungdomsløbere i Sorø og slog lejr på stævnepladsen. Man havde medbragt små telte som blev slået op i rundkreds omkring klubteltet. Klokken 18 var grillen klar og der blev stegt pøler og spist pasta- kartoffelsalat, så depoterne var fyldt op og man kunne give den gas igen til natten og morgendagens konkurrence. Der skulle dog lige hygges omkring grillen og steges skumfiduser.

 

Klokken 22 gik starten til Midgaardsormen. OK Pan havde to hold med i Thorklassen, som er en timandsstafet. Der var givet plads til fire ungdomsløbere på første holdet og en ungdomsløbere på andet holdet. Derudover havde OK Pan to hold med i Tjalfeklassen, som er en femmands stafet for løbere under 14 år.

 

Klokken 22 er det mørkt, så Marie Møller og Jonas Als, som løb hver deres første tur, blev sendt ud i fælles start i en mørk skov. Det virkede ikke til der var noget som generede dem. De kom ind lige efter hinanden, som nummer to og tre og kunne sende henholdsvis Casper Blakskjær og Rasmus Myrup ud i en flot position. De holdt den flotte position hele vejen rundt, selvom der blev rykket rundt på nogle af de andre hold. Casper kom i mål og sagde han aldrig havde løbet så godt. Så kan man ikke gøre det bedre.

 

De to panhold i Thorklassen var også rigtig godt med og lå ligeledes på en 2. og 3. plads efter natturene. Nu blev stafetten sat i stå, så vi alle kunne finde telte, soveposer og liggeunderlag og få en god nats søvn. Klokken 7.00 stod Sorø orienteringsklub klar med gratis morgenmad. Klokken 9.00 gik første start i Thorklassen, hvor panholdene skulle ud og jagte og blive jagtet.

 

Klokken 9.30 gik første start i Tjalfeklassen. Det er intens at løbe stafet og sjovt, når man ikke kun løber for sig selv, men for hele holdet og det i højere grad er holdets samlede præstation der tæller. Alle gjorde deres bedste. Det ene Tjalfehold endda så godt at det resulterede i en 3. plads.  Første holdet i Thorklassen med fire ungdomsløbere heriblandt Søren Skaug, som var yngste mand på holdet med sine 15 år havnede på en fornem tredje plads, hvor alle ungdomsløberne præsterede rigtig godt.

 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr