Pan-Posten

Log ind med bruger

Up

Pan-Posten

- klubblad gennem mere end 60 år...

Pan-Posten nr. 678

19.40 MB

Klubben har fået ny klub-bus, og den præsenteres. Dertil er der beretninger fra sommerløb fra en håndfuld lande. Der er også noget om JWOC - ikke det i 2019, men derimod årets junior-VM i Finland.

Pan-Posten nr. 677

24.52 MB

Ny redaktør og langt om DM Ultralang. Men også noget fra Tiomila og et påskeæg, der blev delt ud på en speciel måde!

Pan-Posten nr. 676

1.19 MB

Danmarks bedste klub!

Så enkelt kan det skrives. Igen i år vandt vi DM Hold - for tredje gang de sidste fire år. Vi er også en af verdens bedste klubber, men pigerne vandt desværre ikke Smålandskavlen for 6. gang i træk. Hvorfor, kan man også læse om her. Sammen med en stor bunke andet stof fra ture osv.

Pan-Posten nr. 675

1.02 MB

Frankrig, Polen Schweiz og Sverige - der er beretninger fra mange af sommerens oplevelser. Dog ikke fra VM, for det nåede vi ikke i denne omgang.

Pan-Posten nr. 674

2.75 MB

Læs om (endnu) en stor sejr for klubben - dameholdets sejr i Tiomila. Der er også indlæg fra Jukola og ikke mindst årets brag af en klubtur til Fanø.

Pan-Posten nr. 673

2.98 MB

Læs om DM Nat, Danish Spring, Påskeløbene og ikke mindst Asbjørns oplevelser til Nordjysk 2-dages. Og glem ikke, at melde dig som hjælper til de forskellige arrangementer, der også er lidt om.

Pan-Posten nr. 672

2.21 MB

Hvad får klubbens medlemmer vinteren til at gå med? Jo, man deltager i ekstremløb, f.eks. Vinter Ultralang Mols Bjerge (VUMB).

Og så har klubbladet fået nyt medlem af redaktionen, Henrik Knudsen, der tager sig af opsætning osv.

Pan-Posten nr. 671

4.10 MB
Efteråret har gjort sit indtog men har vist sig fra sin pæne side og givet mange solskinstimer i smukke efterårsskove.
Ungdomsafdelingen beretter i dette nummer om efterårstur i Norge med solskin til Blodslitet og I kan også læse om et klubmesterskab i varmt efterårsvejr.

Pan-Posten nr. 670

7.25 MB
VM i Skotland var en stor triumf for det danske landshold og vi har beretninger både fra en insider og fra en outsider.
Derudover har der været andre gode stævner rundt omkring både i ind- og udland så mon ikke der er god læsning til alle.

Pan-Posten nr. 669

3.29 MB
Så blev det sommer. Det mærkes ikke ligefrem på vejret men dette nummer kan byde på lidt af hvert fra forårets begivenheder.
Vi har blandt andet fået kåret årets første danmarksmestre og fortæller om flere triumfer lige fra world cup til ekstrem marathon.