Log ind

Log ind med bruger

JWOC_2017

Andreas Bock repræsenterede OK Pan ved Junior VM i Finland

I den forløbne uge har der været Junior VM i Finland. OK Pan havde en juniorløber udtaget til at repræsentere Danmark. Andreas Bock løb en fantastisk sprint til testløbene, hvor han vandt overlegen. En af Andreas’ styrker er hans hurtighed, hvilket også kom til udtryk i Finland.

Andreas er første års juniorløber og har tre år mere, hvor han har mulighed for at deltage i Junior VM, så hans deltagelse i år, handlede i høj grad om at få erfaring. Men det holdte ikke Andreas tilbage for at præstere rigtig godt.

Junior VM begyndte med kvalifikationsløb til mellemdistancen. Hvor det handler om at have styr på teknikken i højt tempo. Andreas var en af de tre danske juniorherrer, som kvalificerede sig til A-finalen. I finalen formåede han ligeledes at holde et højt tempo og have styr på teknikken. Han udtaler følgende om løbet:

’Det var en svær bane med mange små poster i svært terræn, som jeg egentlig synes jeg får løst meget godt. Efter publikumspassagen blev det diffust og jeg laver to små fejl. Alt i alt er jeg tilfreds med mit løb og synes jeg gør det godt.’

Han fik en flot 39. plads og blev anden bedste juniorherre.

Derefter var der tid til sprint. Det var en teknisk svær sprint, med flere vejvalgsmuligheder, samtidigt skulle der løbes rigtig hurtigt. 2 minutter og 40 sekunder skilte de første 100 løbere fra hinanden. Ud fra GPS trackingen ser det ud, som om Andreas klarer at tage de rigtige vejvalg og gennemføre dem, samtidig med at han holder et højt tempo. Han blev bedste danske juniorherre som nummer 48, 1 minut og 38 sekunder efter vinderen.

Så var der tid for langdistancen. Den udfordrede Andreas mere. Han formåede at holde et meget højt tempo gennem hele den 10,7 km lange bane. Desværre blev det til et bom allerede ved post 1 og der kom flere småbom undervejs ved posterne og langstrækket blev ikke sikkert gennemført. Andreas havnede på en plads som nummer 105 af 175 deltagere.

Sidste dag var der stafet, hvor Andreas havde fået førsteturen for det danske førstehold. Lidt af en ære, når man deltager i sit første junior VM. Andreas løste denne opgave uden nævneværdige fejl og uden et stort tidstab til de bedste. Han kom ind som nummer 12. Kun 3 minutter og 4 sekunder fra det førende hold. Samlet blev det danske juniorherre hold nummer 15.

Om to år arrangerer OK Pan Junior VM. Det bliver spændende at se, hvad Andreas kan præstere om to år på hjemmebane, hvor vi håber, han får følgeskab af nogle af vores andre dygtige herrejuniorløbere.

GPS tracking fra Andreas løb kan findes på følgende hjemmeside: https://www.tulospalvelu.fi/gps/

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr