Log ind

Log ind med bruger

JFM stafet, de yngste piger på toppen

Lørdag den 26. August blev der løbet Jysk-Fynsk mesterskab i stafet. Det var i de yngste piger i D 12 klassen der kom helt på toppen af præmieskamlen og fik guld. De kan nu kalde sig jysk-fynsk mestre det næste år. På holdet var Emilie Dalgaard, som løb første tur, Iris Skammelsen som løb anden tur og Regina Kaltoft der løb tredje tur.

 

I klassen H/D 43 kæmpede holdet med Anders Secher på første turen, Casper Blakskjær på anden turen og Søren Skaug på tredje turen ligeledes med om medaljerne. Desværre blev det lige ved og næsten. Søren Skaug blev sendt ud som nummer fire på tredje turen med godt et minut op til nummer tre, som var Horsens OK med Jakob Klærke på sidste tur. Søren Skaug formår at komme op og lukke det hulllet på et minut, men må se jeg bespurtede i opløbet og dermed være 10 sekunder fra en bronzemedalje. Uanset hvad, var det en flot præstation af holdet.

 

I H 20 klassen var der store forventninger til OK Pans drenge, med Andreas Bock på første turen, Mikkel Holm på anden turen og Mads Skaug på tredje turen. De lagde sagde også i spidsen fra start og førte stafetten komfortabel fra start til slut. Desværre viste det sig at en af posterne ikke var blevet registreret, så guldmedaljen blev byttet ud med en diskvalifikation. Uanset denne, viste holdet at vi kan have store forventninger til holdet, når der om 14 dage, skal kæmpes om DM medaljer på Fyn.

 

 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr