Log ind

Log ind med bruger

Efterårsturen 2017

Udsigten fra hytten

Onsdag: Vi skulle køre fra Århus kl. 5:30. Vi var på færgen kl. 8:45 og var i Sverige kl. 11.00. Derefter kørte vi til Godis-fabrikken og købte en masse slik. Så kørte vi til Sarpsborg hvor vi havde lejet et klubhus. Der lavede vi så noget signatur-vandring inddelt i klasser. Bagefter kørte vi ud til et træningsløb, som en nordmand havde lavet, og det var rigtigt sjovt. Vi havde en rigtig god træning som sluttede af med et lille sprint rundt om den skole vi startede fra. 

Torsdag: Om morgenen gjorde vi os klar til at løbe. Så kørte vi ud til start og løb nogle fede baner. Efter en lækker frokost hjemme i Solhytten tog vi ud til den anden træning. Den var mindst lige så vellykket som den første. Da det blev aften var der Kampen om den Blå Skovl. Marianne havde lavet en sjov konkurrence hvor vi skulle lave tredimensionelt o-kort ud af bl.a. pap, maling, og det vi kunne finde i skoven udenfor. Elias, Sara, Daniel, Hannah og Villads fik skrevet deres navne ned på de blå skovle, som vinderne af Kampen om den Blå Skovl 2017. 

Yngste deltager

Fredag: Igen i dag var der to træninger. Den første var almindelige baner, som alle var med til. Så kom Flying Mile lidt senere. Det er et løb på 1 mil i fugleflugt, men der var forskellige sværhedsgrader så alle havde en udfordring. Man kunne også vælge at lave styrketræning og udstrækning sammen med Andreas i stedet for. Om aftenen forberedte vi os til Blodslitet. 

Lørdag: Så var det tid til Blodslitet. Dem der skulle starte tideligt blev vækket først, imens de andre måtte sove lidt videre. Halvanden time senere var alle ude på stævnepladsen. Braget fra pistolen lød gang på gang, og til sidst var alle kommet afsted. De fleste kom godt i mål, og nogle scorede endda nogle enormt flotte placeringer. Da vi kom hjem, var der vafler til alle (turens højdepunkt), og senere var der festaften. Mogens og Henrik havde lavet nogle små konkurrencer, og efter havde Peter sammensat en dejlig tegnekonkurrence. Der var tre vindere; Daniel, Jonas og Birka. 

Om natten sov vi tungt og godt; udmattede efter den lange dag. 

Søndag: Klokken 6 var vi allerede oppe for at pakke og gøre Solhytten ren. Så satte vi os ind i bilerne, for at køre til en konkurrence ved Göteborg. De fleste klarede sig rigtig fint, dog gennemførte man i et lidt roligere tempo, trætte efter den hårde konkurrence i går. Selvom det regnede en smule, holdte alle humøret oppe, især efter vi havde været et smut forbi et supermarked hvor der blev købt slik. Nu sidder vi på færgen og nyder den dejlige pastasalat og hinandens selskab. 

Skrevet af diverse ungdomsløbere fra OK Pan og redigeret af Katrine Spanner

 

Billeder fra turen taget af Thomas Als: https://photos.app.goo.gl/6j7Hxoh0E8KCBe9T2

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr