Print Event Close

“Vintercup Finale”

Hosted by: Giacomo Frattari
Posted by: Emma
The event will start on : Tue 20/3 2018 - 18:00
And will end on : Tue 20/3 2018 - 20:00
Location: Silistria
Address: Ørneredevej 9, 8270 Højbjerg
Phone:
E-mail:

Vintercup Finale

Tilmeld dig nu og få en gratis vintercup-handicap-test på tirsdag!

Som alle de store løb, afsluttes Vintercup i år med en jagtstart. Finalen i år bliver derfor efter det koncept, som Tue Lassen introducerede for to år siden, og som gerne skulle give en spændende afslutning af Vintercup. Der skal kæmpes til den sidste meter!

...

Konceptet
Ideen er en omvendt jagtstart, hvor starttiderne er regnet ud fra éns handicap. Banen er lavet sådan, at en løber med handicap 100% burde kunne løbe den på 20 minutter. Har man en handicap på 50%, får man lov til at starte 20 minutter før løberen med 100% handicap. Har man en handicap på 75%, vil man starte 6:40 før løberen med 100% handicap, osv.
Jagtstarten gælder også for Light, med den forskel at starttiden bliver udregnet ud fra handicap OG en tidstillæg på 30%, sv.t. den tillæg, som en løber får for at løbe Light-banen. Altså at en Light-løber med handicap på 50% starter med den forventede tid 40 – 30%*40 = 28, dvs. 8 minutter før en løber med handicap 100%.
Det gode med, at din handicap er regnet med på forhånd, er at du behøver slet ikke at bekymre dig om det mens du løber! Kommer du først i mål, har du altså vundet afdelingen og får 100 point! Det giver sig selv, at hvis de forskellige handicap passer, bliver det til den største massespurt i Vintercup.

Banen
Både Classic og Light løber på et almindeligt kort på 1:10.000. Banen er lagt med nogle spidse vinkler og sådan at den tit krydser sig selv, så man har rigelig mulighed for at holde øje med sine modstandere og blive presset (eller stresset) af dem.

Det praktiske
Hemmeligt løbsområde, bliver afsløret til instruktion på Silistria kl. 18.05. Området er i løbsafstand fra Silistria. Brikudlevering og aflæsning på Silistria.
Første start kl. 18.30.
Sidste tilmelding tirsdag kl. 13.00 af hensyn til starttidsudregning.
Fællesspisning (husk tilmeldning) efterfølgende!

 

 
 


Location