Log ind

Log ind med bruger

Børn og Skov, O-løb og sjov

IMAG0321

 

Orienteringsløb for alle børn i Århus i alderen 5-10 år

Minitræning for de 5-7 årige og børnetræning for de 8-10 årige

 

Minitræning: 

Naturoplevelser for alle børn i Aarhus 

I Orienteringsklubben Pan Aarhus har vi minitræning hver mandag i tidsrummet 16.30-18.00 i perioden fra april og indtil skolernes efterårsferie. Der er fokus på at komme ud i skoven og bevæge os i terrænet. 

Børn og skov 

Igennem leg bliver vi fortrolige med at bevæge os i skoven. Vi klatrer på træstammer, hopper over grøft og bæk og baner os vej igennem krat og højt græs. Igennem bevægelse i samvær med en masse andre børn, lærer vi terrænet at kende. 

Find vej og sjov 

Med små skattejagter og markerede orienteringsløb snuser vi til hvad det vil sige at finde vej med kort og kompas. Vi lærer hvor nord er og hvordan en sti, en å, en sten og sø ser ud på et kort. 

Resten fra den nuværende beskrivelse af børnetræning kan sættes ind her. 

 

Børnetræning: 

Orienteringsløb for alle børn i Aarhus 

I Orienteringsklubben Pan Aarhus har vi minitræning hver mandag i tidsrummet 16.30-18.00 i perioden fra april og indtil skolernes efterårsferie. Der er fokus på at finde vej og bevæge os igennem terrænet og børnene vil blive forberedt på hvordan et orienteringsløb uden for klubhusets rammer fungerer, så de bliver klar til at deltage i åbne løb og DM’er. 

Børn og skov 

Igennem leg og øvelser bliver vi fortrolige med at bevæge os i skoven. Vi klatrer på træstammer, hopper over grøft og bæk og baner os vej igennem krat og højt græs. Igennem bevægelse i samvær med en masse andre børn, lærer vi terrænet at kende. 

O-løb og sjov 

 

Med orienteringstekniske øvelser og små lette orienteringsløb lærer vi at bruge kort og kompas til at finde vej rundt til en masse poster. Vi lærer hvor nord er og hvordan en sti, en å, en sten, en sø og meget mere ser ud på et kort.I Orienteringklubben Pan Århus har vi børnetræning hver mandag  i tidsrummet 16.30 - 18.00 i perioden fra april og indtil skolernes efterårsferie. Hold øje med weekend aktiviteter gennem vinteren.

 

Alle er velkomne

Tag gerne dine kammerater med. Det koster ikke noget at deltage de første par gange.

Udstyr

Praktisk og behageligt tøj, der kan tåle at blive beskidt, og til tider vådt og mudret. Vi har kompasser du kan låne.

Tid & sted

Vi mødes hver mandag kl. 16.30-18.00 i vores klubhus Silistria. Skolefridage undtaget. Kalender og flere detaljer for træningen findes på klubbens hjemmeside.

Alt slags vejr

Vi er ude i alt slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Så tag gerne skiftetøj med. Vi slutter træningen af med saft og kage / boller / frugt.

Information om trænerne her samt kontaktinformation her

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Link