Log ind

Log ind med bruger

Ungdom

Kom ud og løb Ida's baner på lørdag

På lørdag er der igen mulighed for luksustræningsløb i Storskoven med start fra Silistria kl 11, baner i alle sværhedsgrader, tidtagning, sauna og frokost.

Løbet er åbent for alle både medlemmer, som ikke medlemmer.

Det er Ida Bobach, vundet adskillige medaljer til VM, der er banelægger.

Mange fik en god tur i skoven

Der var mange der trængte til at komme en tur i skoven i dag, da OK Pan indbød til lørdagscup. Andreas Boesen havde lavet noget rigtig spændende baner, hvor det var en fordel at læse postdefintionen, når posten skulle findes. Efter løbet var der mange, der benyttede muligheden for at få en tallerken varm suppe, som Marian Kejser havde lavet samt muligheden for hygge og vejvalgssnak.

Tak til Katrine Spanner og Katinka Kilden der stod for tidtagning, samt Marian Kejser og Peter Kilden, der samlede poster ind.

Her er banerne fra dagens løb: images/Kort_Svr.jpg images/Lang_Svr.jpg images/Let.jpg images/Mellemsvr_Kort.jpg images/Mellemsvr_Lang.jpg

Her er resultaterne fra dagens løb: images/resultatliste_060118.pdf images/strktider_060118.pdf

Resultatliste fra lørdagscup den 8. december 2017

En del havde fundet vej til lørdagscup igår i det flotte decembervejr, trods mange julearrangementer.

John Holm havde lavet banerne, hvor han havde valgt startsted et stykke syd for Silistria og dermed gav mulighed for at løbe i et andet terræn end vanligt.

Anni sørgede for frokost i køkkenet og gav dermed mulighed for hygge og kortsnak efter løbet.

Katrine og Sofie stod for tidtagning. Dermed er helt nye oplært i den funktion.

images/Resultatliste_9-12-17.pdf

Kom i form efter jul og nytår

Der er træningsløb i morgen fra Silistria. Andreas Boesen, som vandt sølv til VM i sommer, har lagt banerne. Der er start mellem kl 11.00-11.30. Der er tidtagning. Der er baner til alle, så kom frit selvom du ikke er medlem af OK Pan. En tur i skoven koster 20 kroner. Efterfølgende er der mulighed for bad og sauna, samt frokost for 15 kroner pr person.

Vejrudsigten lover tørvejr og sol, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i form efter nytår.

Resultatliste fra lørdagscup 25. november 2017

Hermed resultatliste fra lørdagscup den 25. november.

images/Lrdagscup_25-11-17.pdf

Tak til Kent Lodberg, som var banelæggere. Familien Spanner, som satte poster og og samlede ind. Og tak til famlien Guldmann og Familien Terkildsen, som sørgede for lækker frokost.