Log ind

Log ind med bruger

Ungdom

Forårsopstart Mini- og Børnetræning

Foråret ser endelig ud til at være på vej og dermed er det også endelig tid til opstart af mini- og børnetræning.
 
Vi starter forårs sæsonen op på mandag d. 9. april. Vi mødes som sædvanligt klokken 16.30 til fælles opstart i klubhuset. 
 
Som sidste år kører vi videre med træning i to spor: 
 
Minitræningen er for de mindste. Her er der fokus på at få nogle gode timer i skoven med leg, motion og lidt orientering efter kort. Minitræningen er for de mindste i alderen 5-7 år.  Her må man gerne have sin mor eller far med til når man skal have lidt hjælp til kort og kompas. 
 
Børnetræningen er for de største børn i alderen 8-10 år. Her er der fokus på orienteringsfærdigheder, men stadig med legende elementer. Derudover er fokus på at give børnene en god indgang til det selv at løbe i skoven. Hvis barnet ikke er helt uerfaren, kan det som udgangspunkt undvære mor og far som skygge. Enten løber man med en anden børneløber, en træner eller alene hvis man er tryg ved det område af skoven, posterne er sat ud i.
 
Vi glæder os til at komme igang. Håber også I gør det samme.
 
——————
 
Det er sjovt at være i skoven - så kom bare med. Se denne lille video om mini-og børnetræning i OK Pan https://www.youtube.com/watch?v=gvtOeA1cpOk
 

Kom ud og løb Ida's baner på lørdag

På lørdag er der igen mulighed for luksustræningsløb i Storskoven med start fra Silistria kl 11, baner i alle sværhedsgrader, tidtagning, sauna og frokost.

Løbet er åbent for alle både medlemmer, som ikke medlemmer.

Det er Ida Bobach, vundet adskillige medaljer til VM, der er banelægger.

Kom i form efter jul og nytår

Der er træningsløb i morgen fra Silistria. Andreas Boesen, som vandt sølv til VM i sommer, har lagt banerne. Der er start mellem kl 11.00-11.30. Der er tidtagning. Der er baner til alle, så kom frit selvom du ikke er medlem af OK Pan. En tur i skoven koster 20 kroner. Efterfølgende er der mulighed for bad og sauna, samt frokost for 15 kroner pr person.

Vejrudsigten lover tørvejr og sol, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i form efter nytår.

Mange fik en god tur i skoven

Der var mange der trængte til at komme en tur i skoven i dag, da OK Pan indbød til lørdagscup. Andreas Boesen havde lavet noget rigtig spændende baner, hvor det var en fordel at læse postdefintionen, når posten skulle findes. Efter løbet var der mange, der benyttede muligheden for at få en tallerken varm suppe, som Marian Kejser havde lavet samt muligheden for hygge og vejvalgssnak.

Tak til Katrine Spanner og Katinka Kilden der stod for tidtagning, samt Marian Kejser og Peter Kilden, der samlede poster ind.

Her er banerne fra dagens løb: images/Kort_Svr.jpg images/Lang_Svr.jpg images/Let.jpg images/Mellemsvr_Kort.jpg images/Mellemsvr_Lang.jpg

Her er resultaterne fra dagens løb: images/resultatliste_060118.pdf images/strktider_060118.pdf

Resultatliste fra lørdagscup den 8. december 2017

En del havde fundet vej til lørdagscup igår i det flotte decembervejr, trods mange julearrangementer.

John Holm havde lavet banerne, hvor han havde valgt startsted et stykke syd for Silistria og dermed gav mulighed for at løbe i et andet terræn end vanligt.

Anni sørgede for frokost i køkkenet og gav dermed mulighed for hygge og kortsnak efter løbet.

Katrine og Sofie stod for tidtagning. Dermed er helt nye oplært i den funktion.

images/Resultatliste_9-12-17.pdf

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr