Log ind

Log ind med bruger

Arrangementer

Husk tilmelding til 6. afdeling af vintercup

 

Find sommerskoene og de korte ærmer frem

Vi rykker indendørs i den 250.000 m2 store kælder under det gamle Skejby Sygehus

Vi tilbyder:

  • Mulighed for løb i shorts, kortærmet bluse og uden lampe
  • Nyrevideret kort
  • Letbane lige til døren
  • Ingen kurver

Instruktion til løbet: images/Vintercup_6.pdf

Kom til træningsløb i morgen i Rosenholm SkovKortet er nytegnet til klubmesterskabet sidste år og kun brugt denne ene gang Så gå ikke glip af denne enestående chance til at løbe i denne dejlige skov. Starten er som vist på hjemmesiden. Der er afmærkning fra Rosenholmvej ved Rosenholm Slot. 
Jeg har modtaget flg fra banelæggeren:

Hej så er alle posterne i skoven og alt er klart. 
Jeg har vedhæftet et stemningsbillede til hjemmesiden hvis det ikke er for sent 

Klubaften med Løberen

OK Pan igang med at indgå et samarbejde med Løberen. Det første du som medlem mærker til dette samarbejde er, at Løberen og OK Pan holder en gratis klubaften for OK Pan medlemmer, onsdag den 5/10 kl. 18-20 hos Løberen Vester Alle 20.
Her vil Løberen vise og fortælle lidt omkring forskelligt udstyr til O-løb. (Pandelamper, kompasser og sko). Der vil derudover være særlige tilbud på nogle gamle pandelampe modeller - disse tilbud gælder kun denne aften!
Der vil være gode tilbud denne aften på forskelligt specifikt o-udstyr og andet løbe grej. Løberen vil afholde lodtrækning på forskellig præmier blandt alle fremmødte som afslutning på denne klubaften.
Hvis du vil deltage bedes du tilmelde dig på dette link senest tirsdag aften d. 4/10.

Aftalen mellem PAN og Løberen, giver 20% til klubbens medlemmer.
Denne rabat gælder alt andet end elektronik og i forvejen nedsatte vare.
 

Vedligeholdelsesdag 26.04.16

 

Vi mødes i klubhuset og går i gang med to timers fælles vedligehold af klubhuset, inden der er træning kl 18. 
En oversigt over hvilke opgaver der skal laves følger her;

Gammel stue

- Gamle blade væk ved muren

- Rense (og evt. male) døre

- Slibe og lakere bordeGang

- Glemt tøj ud, hvis det ikke er afhentet

- Poster checkes og repareres (skilte på alle)

- Generatorer repareres / flyttes

- Ledningsrod på bord ordnes

- Udsmidning af samlet gods (genbrugsstation) ved bænken.

- Oprydning af reol og overskabe + ovenpå overskabe.Herreomklædning

- Skifte blandingsbatteri (utæt)Ny stue

- Ordne børnereol og hjørnet (bruges vist næsten ikke). Legetøj på loftetDameomklædning

- Grundig rengøring af baderum (kalkfjernelse)Udenfor

- Kasser ved terrasse ordnes (ved ikke hvad det er)

- Blade ved skuret fejes ned i slugten. Først feje ovenpå skurets tag.Loft

- Rydde op efter rotteangrebet (gulv fejes / rengøres)

- Femina-stak ved trappen. Noget smides ud?

- Styr på telte og bannere. Ordnes, så det er klar til at tage med til løb / arrangementer.

Klubtur til Fanø 2016

Har du tilmeldt dig til årets klubtur til Fanø?

Ellers kan du gøre det på "Klubturssiden"

Allerede nu spænder alderen på de tilmeldte mellem 5 og 70 år, men der er også plads til jer som er yngre eller ældre.

Igen i år bliver der et varieret baneudbud
Børnebaner - afmærket og med mulighed for elektronisk tidtagning
Begynderbane
Let 
Mellemsvær (kort og lang variant)
Svær (kort og lang variant)

Lørdag formiddag vil der være terræn-signatur-vandring, så alle som ikke er på hjemmebane i klitterrænerne får en sikker start. Og der vil selvfølgelig også være mulighed for yderligere instruktion. 

Vi skal bo i campinghytter på Feldberg Camping. Der er også mulighed for telt, hvis man er mere til det. Det koordinerer vi i ugerne op til klubturen.

Prisen for turen er
Ungdom 250 kr
Voksne 500 kr
Transport er man selv ansvarlig for. Fælleskørsel arrangeres via klubbens facebook-sideHar du spørgsmål til turen kan du skrive til Henrik på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Tilmeldingssiden er her

http://www.okpan.dk/web/component/rsevents/event/1236-klubtur-2016-fano?Itemid=425

 

 

Spænding til det sidste i VinterCup-finalen

Finalen i VinterCuppen blev i aftes afholdt i skoven sydvest for Ørnereden med Tue Lassen som rutineret arrangør. Starttiderne var beregnet ud fra deltagernes handicap med det formål at alle skulle løbe i mål på samtidig. Classicbanen på 3,7 km med 15 poster blev løbet på et kurvekort hvor sten var medtaget. Langt de fleste af posterne var placeret ved Sten. Lightbanen (2,8 km med 13 poster) løb på mange af de samme poster, men kortet var et normalt o-kort.

Første løber i mål var Simon Thrane Hansen, der også havde den bedste tid på Classic-banen med 22:22. Hurtigste løber på Light-banen var endnu engang Asbjørn Kaltoft med tiden 22:36 – næste år må det være oprykning til Classic!

Inden aftenens finale førte Lasse Grøn i den samlede stilling, men Lasse lavede en skæbnesvanger fejl ved at løbe til post 4 før post 3. Det kostede tid, og Lasse kom i mål som nr. 10. I stedet kunne Henrik Markvardsen med en 5. plads i finalen indtage tronen som årets samlede vinder i VinterCuppen.  

Top-5 i finalen: Simon Thrane Hansen, Magnus Dewett, Tobias Svarer, Asbjørn Kaltoft, Henrik Markvardsen.

Top-5 i den samlede VinterCup: Henrik Markvardsen, Lasse Grøn, Tue Lassen, Giacomo Frattari, Asbjørn Kaltoft.

Resultat Finalen

Resultat uden handicap

Stræktider

Classic-banen

Light-banen

Slutstillingen

/Tutzon

Først i mål vinder feat. stenjagten og den gule trøje afgøres altid i bjergene

Vintercup-finalen 2015-2016 bliver en god blanding af (meget) gamle koncepter + noget helt nyt (tror jeg i hvert fald). Inspireret af "knock-out"-konceptet tidligere i år, hvor det var rækkefølgen i mål, og ikke ens tid ud fra handicap, der afgjorde vintercup-pointene, har jeg videretænkt konceptet. Denne gang kommer alle til at løbe samme bane (enten classic eller light), men ens starttid bliver bestemt ud fra ens handicap, og så er det første mand/kvinde i mål der får 100 points osv. Jeg har lavet en classic-bane på 3,6km med 15 poster, som jeg vurderer at en løber med 100% i handicap (fx mig) kan løbe på 20 minutter, og en light-bane på 2,7km med 13 poster som får 30 % i tidstillæg (tidstillægget for light ligger normalt mellem 20-40%). Det betyder at en løber på classic-banen med handicap på 75% starter 6:40 minutter før, og en løber med handicap på 50% starter 20:00 minutter før en løber med et handicap på 100%. For light-banen betyder det at en light-løber med handicap på 75% starter 1:20 minutter efter, og en light-løber med handicap på 50% starter 8:00 minutter før en classic-løber med et handicap på 100%... Forvirret? Fortvivl ikke, jeg tror jeg har styr på matematikken! Hvis Tut har ramt rigtig med jeres handicap og jeg har ramt rigtig med løbstider på classic- og light-banen, så burde alle i teorien komme samtidig i mål.
Nu er der sikkert nogen der tænker "fedt, så kan jeg bare kroge hele vejen og slå de andre i spurten". Sådan skal det selvfølgelig ikke være, så derfor har jeg brugt spredningsmetoder undervejs i form af "diamanter" og "butterfly's", så alle ikke har alle poster i samme rækkefølge. Flere poster skal man have flere gange, så tjek postnumrene på kortet en ekstra gang. Hvis man tager posterne i en forkert rækkefølge eller mangler klip bliver man diskvalificeret.
Udover det nye koncept med "først i mål vinder", har jeg også genbrugt to tidligere vintercup-koncepter jeg før har benyttet mig af, nemlig "stenjagten" og "den gule trøje afgøres altid i bjergene". For classic betyder det kurvekort med sten, hvor de fleste poster er ved sten eller på bakketoppe, mens light har samme koncept, dog på et almindeligt o-kort.
 
Af praktiske informationer er der start og mål ved Ørnereden. Tilmelding SKAL ske her på siden inden klokken 12:00  på tirsdag, da der er nogle starttider der skal beregnes... Tilmelding om aftenen er ilde set, da det sandsynligvis vil forsinke både instruktion og start for alle... Instruktion foregår på Silistria kl 18:05 og første start ved Ørnereden er ca. kl 18:30. Ud fra de handicap som folk har tipper jeg at sidste start ikke bliver meget senere end 19:00. Alle burde derfor være i mål omkring kl 19:20...  
 
Jeg glæder mig til at noget aktion i spurten om vigtige vintercup-point, som sandsynligvis kommer til at afgøre den samlede Vintercup.
 
Vi ses
 
/Tue

Påsketur 2016 - Skal du ikke med

Turen går sydpå til skovene omkring Kolding og vi har lejet os ind på Koldingegnens idrætsefterskole ( www.kie.dk) fra torsdag til lørdag. Der er ikke betjening med i opholdet så vi skal selv lave mad. Vi regner med ca. 500 kr person/ungdom 250 kr og regner med at alle giver en hånd - som vi plejer.
Der er plads til 100 så det er først til mølle.
 
Hilsen
Påsketursudvalget
Marian og Anni
 
Link til tilmeldingssiden
 
 

Påsketur 2016

Turen går sydpå til skovene omkring Kolding og vi har lejet os ind på Koldingegnens idrætsefterskole ( www.kie.dk) fra torsdag til lørdag. Der er ikke betjening med i opholdet så vi skal selv lave mad. Vi regner med ca. 500 kr person/ungdom 250 kr og regner med at alle giver en hånd - som vi plejer.
Der er plads til 100 så det er først til mølle.
 
Hilsen
Påsketursudvalget
Marian og Anni
 
Link til tilmeldingssiden

NYHEDSBREV UGE 4

Aktiviteter;

Mandag

17.00 Ungdomstræning, ”Blækmonstret slår til”, Silistria – Tørtræning 19-19.30

20.30-21.45 Cirkeltræning, Holme Skole (Torben Utzon (40 13 45 06) kører Pan-folleren fra Institut for idræt kl. 20.20)

 

Tirsdag

18.00 Vintercup #7 – ”Judgment day” – Frederiksbjerg (Dalgas Avenue 8) (Mere info og tilmelding - http://www.okpan.dk/web/component/rsevents/event/1176-vintercup-7?Itemid=101)

 

Onsdag

18.00 Trailløbeskole ungdom, Schnitzlingdyst, Silistria

 

Torsdag

18.00 Fysisk træning (løberstyret), terræntur - 60-90min løb i terræn, moderat tempo, Silistria

 

Lørdag

Lørdagscup, fra Silistria, start 11-11.30

(Mere info - http://www.okpan.dk/web/component/rsevents/event/1250-marselis-nord-traeningslob-lordagscup?Itemid=425)

 

Tilmeldingsfrister;

Vintercup #7 – mandag 25/1 23.59

 

Hjælpere søges til;

Postindsamling Vintercup #7 – 26/1 mellem kl. 19-21 (svar i kommentar eller skriv sms til Camilla Bevensee på 2875 7794)

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr