Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Vintercuppen

I næste uge - tirsdag den 28. november - starter den måske mest prestigefyldte konkurrence af alle i OK Pan: Vintercuppen!

Vintercuppen består af ti afdelinger af spændende og intensive o-løb fordelt hen over vinterhalvåret. Alle kan være med i Vintercuppen, da der både tilbydes Light-bane (let/mellemsvær) og Classic-bane (svær).

Sidste år deltog mere end 100 forskellige løbere i Vintercuppen. Til slut blev vinderen den ihærdige ungdomsløber Herman Skovbjerg. Herman leverede stabile præstationer gennem hele vinteren. Han deltog desuden i alle afdelinger af Vintercuppen og inkasserede dermed en god portion bonuspoint, som var med til at sikre ham den samlede sejr. Fjorårets vinder fortæller:

"Vintercuppen er mega sjov. Den er mørk, kold og klam... Men på den fede måde. Der er nye baner, en skummel skov og altid et ekstra twist. Så bliver det ikke bedre."

- Herman Skovbjerg

Herman med Vintercup-trofæet.

 

Værd at vide om Vintercuppen

  • Man skal tilmelde sig Vintercuppen før hver afdeling. Dette af hensyn til arrangøren, som skal printe kort og stå for elektronisk tidtagning. Tilmelding foregår via begivenhederne i kalederen på klubbens hjemmeside (www.okpan.dk).
  • Der vil til hver afdeling blive lavet en startliste. Tjek gerne denne, så du er sikker på at nå din starttid. Første start vil som regel være omkring kl. 18.20-18.30.
  • Ti forskellige arrangører står for hver deres afdeling af Vintercuppen. Konceptet varierer derfor fra gang til gang, men grundlæggende handler det - som altid i orienteringsløb - om at løbe stærkt og finde vej. Forud for hver afdeling vil der blive lagt en instruktion ud i begivenheden i kalenderen.
  • Der tilbydes altid både en Light-bane (let/mellemsvær) og en Classic-bane (svær).
  • Vindertiden for den hurtigste løber er som regel ca. 25 min.
  • Alle deltagere i Vintercuppen tildeles et handicap, som bruges til at beregne point efter hver afdeling. Det vil sige, at alle kan konkurrere mod alle. Man får desuden bonuspoint for at deltage i mere end seks afdelinger.

 

Vintercup-plan

 

Dato Afdeling Arrangør
28/11/2017 Vintercup Prolog Anneke Hald Bjørgum og Jonas Munthe
12/12/2017 Vintercup 1 Andreas Boch, Mads Skaug og Laurits Bidstrup Møller
19/12/2017 Vintercup 2 Kell Sønnichsen
09/01/2018 Vintercup 3 Camilla Bevensee
16/01/2018 Vintercup 4 Eskil Schønning
23/01/2018 Vintercup 5 Jens Christoffersen, Andreas Lyngaa og Kim Poulsen
30/01/2018 Vintercup 6 Anni Sørensen og Jeanette Finderup
27/02/2018 Vintercup 7 Giacomo Frattari
13/03/2018 Vintercup 8 Jonas Munthe
20/03/2018 Vintercup Finale Simon Thrane

Har du spørgsmål om Vintercuppen, kan du altid skrive eller ringe til Emma Klingenberg (29675962/Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).


 

Nyt referat

 

Nyt referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2017 finder du HER>>>>

Resultatliste fra lørdagscup 18. november 2017

Hermed resultatliste fra dagens lørsdagcup. images/Lrdagscup_181117.pdf

Tak til banelægger Jørn Riis, tidtager Sofie Secher og frokostansvarlig Astrid Skødt.

9.000 kroner af Aarhus Idrætsfond

 

Severin og Jonas, to ungdomsløbere fra OK Pan modtog i dag som repræsentanter for OK Pans ungdomsafdeling 9.000 kroner af Aarhus Idrætsfond. Pengene skal gå til indkøb af nye pandelamper og nye kompasser.

 

Klubmesterskab resultater

 

Resultater fra klubmesterskab

 

Her kan du downloade alle resultaterne fra dette års klubmesterskaber.

Se resultaterne HER>>>>

 

To brødre månedens løbere i september og oktober

Der er mange ungdomsløbere i OK Pan. Mange til træning og mange der deltager i konkurrencer. Det gør det udfordrende for trænerne og ungdomsudvalget at vælge hvem der skal være månedens løbere. Valget i september og oktober faldt på to brødre.  Nemlig brødrene Skovbjerg.

I september blev Villads Skovbjerg, som er 13 år gammel månedens løbere for første gang. Villads har gået til ungdomstræning og trailløbeskole de sidste par år, men især i år har han dels været meget trofast til træninger og deltaget i en del konkurrencer. Til efterårets konkurrencer har Villads været at finde i den bedste fjerde del af resultatlisten, hvilket vidner om at han i den grad har udviklet sig. Villads er meget motiveret for at lære og er også ofte at finde til tørtræning. Villads har et godt humør og et frækt glimt i øjet.

I oktober blev Herman Skovbjerg, H 15-16 løbere, månedens løbere for anden gang. For fire år siden startede Herman til orienteringsløb og viste et stort potentiale. Efter at have vundet sit første Blodslitet, dog på begynderbanen, blev Herman valgt til månedens løbere. Herman har haft en periode, hvor han har været mindre aktiv og hvor hans udvikling som orienteringsløber har været stagneret. Men det har han taget revanche for i 2017. Han har fået oparbejdet sit tempo og kan løbsmæssigt følge med, der hvor det er sjovt. Hans teknik er der også kommet styr på og han har løb, hvor han kommer  i mål og siger, at det kunne han ikke have gjort bedre. Denne flotte udviklet har også givet resultater, hvor han nu konstant er at finde i den bedste halvdel af H 15-16 klassen. Denne udvikling er ikke kommet af sig selv. Herman deltager aktiv i træning og er modtagelig for trænernes vejledning. Herman er meget hjælpsom og bidrager positivt til miljøet til træningen.

 

Stor tillykke til de to brødre Skovbjerg. Fortsæt den gode udvikling, I har vist i 2017.

Quinn julefrokost 2017

 

Den årlige Quinn julefrokost

 

Læs indbydelsen og tilmeld dig.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Find det hele HER>>>>

 

Efterårsturen 2017

Udsigten fra hytten

Onsdag: Vi skulle køre fra Århus kl. 5:30. Vi var på færgen kl. 8:45 og var i Sverige kl. 11.00. Derefter kørte vi til Godis-fabrikken og købte en masse slik. Så kørte vi til Sarpsborg hvor vi havde lejet et klubhus. Der lavede vi så noget signatur-vandring inddelt i klasser. Bagefter kørte vi ud til et træningsløb, som en nordmand havde lavet, og det var rigtigt sjovt. Vi havde en rigtig god træning som sluttede af med et lille sprint rundt om den skole vi startede fra. 

Torsdag: Om morgenen gjorde vi os klar til at løbe. Så kørte vi ud til start og løb nogle fede baner. Efter en lækker frokost hjemme i Solhytten tog vi ud til den anden træning. Den var mindst lige så vellykket som den første. Da det blev aften var der Kampen om den Blå Skovl. Marianne havde lavet en sjov konkurrence hvor vi skulle lave tredimensionelt o-kort ud af bl.a. pap, maling, og det vi kunne finde i skoven udenfor. Elias, Sara, Daniel, Hannah og Villads fik skrevet deres navne ned på de blå skovle, som vinderne af Kampen om den Blå Skovl 2017. 

Yngste deltager

Fredag: Igen i dag var der to træninger. Den første var almindelige baner, som alle var med til. Så kom Flying Mile lidt senere. Det er et løb på 1 mil i fugleflugt, men der var forskellige sværhedsgrader så alle havde en udfordring. Man kunne også vælge at lave styrketræning og udstrækning sammen med Andreas i stedet for. Om aftenen forberedte vi os til Blodslitet. 

Lørdag: Så var det tid til Blodslitet. Dem der skulle starte tideligt blev vækket først, imens de andre måtte sove lidt videre. Halvanden time senere var alle ude på stævnepladsen. Braget fra pistolen lød gang på gang, og til sidst var alle kommet afsted. De fleste kom godt i mål, og nogle scorede endda nogle enormt flotte placeringer. Da vi kom hjem, var der vafler til alle (turens højdepunkt), og senere var der festaften. Mogens og Henrik havde lavet nogle små konkurrencer, og efter havde Peter sammensat en dejlig tegnekonkurrence. Der var tre vindere; Daniel, Jonas og Birka. 

Om natten sov vi tungt og godt; udmattede efter den lange dag. 

Søndag: Klokken 6 var vi allerede oppe for at pakke og gøre Solhytten ren. Så satte vi os ind i bilerne, for at køre til en konkurrence ved Göteborg. De fleste klarede sig rigtig fint, dog gennemførte man i et lidt roligere tempo, trætte efter den hårde konkurrence i går. Selvom det regnede en smule, holdte alle humøret oppe, især efter vi havde været et smut forbi et supermarked hvor der blev købt slik. Nu sidder vi på færgen og nyder den dejlige pastasalat og hinandens selskab. 

Skrevet af diverse ungdomsløbere fra OK Pan og redigeret af Katrine Spanner

 

Billeder fra turen taget af Thomas Als: https://photos.app.goo.gl/6j7Hxoh0E8KCBe9T2

Styrketræning

Den ugentlige styrketræning på Holme Skole foregår fremover klokken 19:45 til 20:45

PAN Elite inviterer til opstartsmøde frem mod sæson 2018 d. 5/12

PAN Elite inviterer til opstartsmøde frem mod sæson 2018 d. 5/12

 

Hvis du sidder og tænker: ”hvad er det der PAN Elite er det noget for mig?”

Så har du nu muligheden for at finde ud af det, d. 5/12 kl. 20.00 holder hele PAN elite opstartsmøde på silistria. Her vil der blive snakket lidt om sponsorer og økonomi, men mestendels programmet for 2018 og fordeling af arbejdsopgaver.

Det som vi primært laver er at tage på træningsture både i ind- og udland, som del af vores forberedelse frem mod de to store klubstafetter 10mila(http://www.10mila.se/index.php/sv/) og jukola(http://www.jukola.com/2018/en/)

Hvis du er interesseret skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." target="_blank">niklashjortingwersen@gmail.com, så kan vi lige tage en lille snak inden mødet hvor vi kan snakke om hvad det indebærer at være en del PAN elite.

Ps. Svar ubedes senest d. 1/12