Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Jeksen 1. april

Hvordan tacklede landsholdet den??

Se hvordan landsholdets løbere tacklede 2 af lørdagens baner.

Vi løb i Jeksen. Kortet var 1:7500. Ækvidistancen var 5 meter.

Det var hårdt men det var også godt, og banerne gav mange muligheder.

Damernes løb finder du HER>>>>>>

Herrenes løb finder du HER>>>>>

Hvordan gjorde du

Danish Spring

 

 

 

 

 

Rekordmange ungdomsløbere til Danish Spring

I weekenden blev der løbet Danish Spring på Nordsjælland. Der blev løbet sprint fredag eftermiddag i Espergærde nær Helsingør. Mellem distance blev løbet lørdag i Harager Hegn, som sidst blev anvendt til DM lang efteråret 2016. Endelig var der langdistance søndag ligeledes i Harager Hegn, men suppleret med Gribskov Nord, som blev anvendt til DM stafet i efteråret 2016. Danish Spring er et internationalt stævne med deltagelse af de bedste løbere fra en lang række af lande. Det gav mulighed for at få testet formen efter vinterens træning imod de bedste danske løbere, men også udenlandske løbere. Planlægningen af turen til Danish Spring var lagt i hænderne på en af fædrene til vores ungdomsløbere og det med stort succes. 11 ungdomsløbere deltog fra OK Pan og opnåede flotte placeringer, der vidner om et højt internationalt niveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprinten fredag resulterede i en første plads til Casper Blakskjær på den lette bane, anden plads til Caroline Finderup i Women Junior og en femte plads til Mads Skaug i Men Junior.

Mellem distancen lørdag resulterede i en første plads til Caroline Finderup i Women junior, en anden plads til Casper Blakskjær i H 12, samt 4., 6. & 7. plads til Andreas Bock Bjørnsen, Mads Skaug og Mikkel Holm i Men junior. Andreas Bock Bjørnsen blev bedste dansker i den klasse.

På lang distancen søndag fortsatte Mikkel Holm de flotte takter i Men junior, med en 3. plads, som bedste dansker. Asbjørn Kaltoft opnåede en 4. plads i H 16 og Caroline Finderup en 6. plads i Women Junior.

2017.03.09 Nyt referat

Nyt referat fra bestyrelsen

9. marts 2017

Du finder det HER.

DM nat 2017

Ungdomsløbere fra OK Pan vandt medaljer om natten

Lørdag aften, ikke nat, fandt årets første DM sted på Sjælland. Nemlig DM nat. 10 ungdomsløbere fra OK Pan havde fundet til Jægersborg Hegn lørdag aften for at løbe DM nat. Sidste gang vi løb i Jægersborg hegn, dog ved dagslys, var i 2012, hvor vi kæmpede om at vinde DM for hold. Ungdomsløberne i OK Pan har ikke målrettet deres træning mod DM nat, men det meste træning i løbet af vinteren har foregået mere med lampe på, end i dagslys. Det kræver også sin ungdomsløber, når der skal kæmpes mod Sjællænderne på hjemmebane.

Nyoprykkede Asbjørn Kaltoft i H 16, klarede denne opgave bedst og kunne tage hjem fra dette års første DM med en medalje om halsen og så endda af sølv. 27 sekunder fra guldet. En anden ungdomsløber, der kunne drage hjem med medalje om halsen var Emilie Skov Dalgaard. 36 sekunder efter vinderen rakte til en bronzemedalje i D 12. I H 18 var Andreas Bock Bjørnsen og Mads Skaug lige udenfor medaljerækken på henholdsvis en 4. plads og en 5. plads, slået af tre sjællænder.

 

Flere af ungdomsløberne blev og overnattede i Søllerød, for at løbe et meget utraditionelt orienteringsløb dagen efter. Der var ingen beskidte sko, regn eller kulde og ingen brug af lampe. Det foregik indenfor på Nærum gymnasium i 5 plan. Vi blev alle maks udfordret, men havde det som om vi var i Tivioli og bare havde lyst til en tur mere, hvilket de fleste fik. Dette utraditionelle løb, betød at det ikke var dem som plejer, der lå i toppen. Fx lykkedes det flere at slå dygtige løbere, som Emma Klingenberg og Tue Lassen.

Fastelavn 2017

Fastelavn, er mit navn...

 

OK Pan har en lang tradition for fastelavnsfejring. Årets fastelavn faldt på en mandag med ungdomstræning, så alle ungdomsløberne mødte udklædte op til ungdomstræning. Kravet til udklædningen var, at den skulle kunne klare en tur i skoven. Der var mange fantasifulde udklædninger og mange spøjse skabninger kunne mødes løbende i Marselisborgskoven den mandag. Det var ungdomstrænernes lod at kåre den bedste udklædning. Æren gik til Chrisian Ryhammar, der var klædt ud, som en lille bi.

 

 

Til opvarmning denne mandag, var det overarmen der skulle bruges. Der blev bare ikke til meget opvarmning. Det var få der fik lov at slå to gange. Ungdomsløberne i OK Pan har nogle gode overarme. Godt at der bagefter skulle løbes til Varnæ for at starte dagens træning. Dronning blev Johan Dupont og Konge blev Christian Ryhammar (igen).

 

 

Den 27. februar er desuden også sidste mandag i måneden og derfor var der fællesspisning. Fastelavnsbollerne var skiftet ud med Indisk taffel. Den stod på Madras kylling, ris ad libitum, Dahl på røde linser, indisk tazitki og brød. Det hele krydret med indisk musik og tøris der skabte røg i rummet.

Det var også tid til at kåre månedens løber. Denne måneds løber er Freja Hedegaard Andersen. Hun er sidste års D 11-12 løber, har alligevel løbet en del år. Hun har fart i skoven og ønsker bare at blive bedre og bedre o-teknisk. I vinter er hun rykket op og løber mellemsvær. Freja er trofast til mandagstræningerne, men har svært ved at komme til de øvrige træninger, men så træner hun andre sportsgrene i Skanderborg, hvor hun bor.Freja er næsten altid i godt humør og er med til at skabe den gode stemning. Årsagen til at vi skriver næsten, er fordi, når vi udsætter Freja for ekstrem kulde, som fx på efterårsturen, så er Freja ikke i helt så godt humør.

 

 

Introdage 2017

 

Introduktion for begyndere.

 

I 2017 afholder vi introduktionsdage i starten af maj. Det er helt gratis at deltage i intro-dagene.

Introduktionsforløbet tager udgangspunkt fra Silistria, som er vores klubhus på Ørneredevej 15 i Marselisborgskoven.

Her er fine muligheder for at du kan klæde om og få opbevaret dit skiftetøj i huset.

Introduktion for børn (5-9 år) foregår i et 3-dages forløb mandag den 1., 8. og 15. maj med start klokken 16:30.

Introduktion for unge (10-20 år) foregår i et 3-dages forløb mandag den 1., 8. og 15. maj med start klokken 17:00.

Introduktion for voksne foregår i et 3-dages forløb tirsdag den 2., 9. og 16. maj med start klokken 18:00.

Det er vigtig at man så vidt muligt deltager i alle 3 dage, da der er tale om en fortløbende introduktion med forskellige emner fra uge til uge.

 

Kom til tiden, medbring skiftetøj og håndklæde. Vi har masser af varmt vand og der er tændt op i saunaen.

 

Yderliger info følger her på siden. Glæd dig, det bliver rigtig sjovt.

 

Træningsløb 1. april

 

 

 

 

Jeksen den 1. april.

Jeksen skov  har været kortlagt tidligere i 1974, men har gennem de sidste årtier ikke været anvendt til orientering. Kortet er nytegnet.

Kurvebilledet er veludviklet, men der er også fine flader med detaljer. Kortet er i 1:7500. Gennemløbeligheden god.

Løbet kan løbes som en træningskonkurrence med kortudlevering i startøjeblikket.

Landsholdet kommer og deltager. Der bliver SI med mulighed for udprint af stræktider.

NB! Overstå toiletbesøg hjemmefra – der er ikke adgang til toilet.


Baner:
Let                                             3,7 km, 12 poster
Mellemsvær                                4,5 km, 16 poster
Svær kort                                   3,4 km, 13 poster
Svær mellemlang                        5,0 km, 17 poster
Svær lang                                   6,1 km, 19 poster (250 m stigning)

Banelægger og korttegner: Kent Lodberg

Pan-Posten søger redaktør

I denne måned for præcis 70 år siden udkom det første nummer af "Posten" - der godt 25 år senere fik "Pan-" klistret foran. Det handlede ikke overraskende om OK Pan aktiviteter - herunder løbetræning for herrer og damer (hver for sig!). En gang i mellem var der også orienteringsløb - på kort i 1:100.000. Og en af de længstlevende traditioner i Pan - fastelavnstøndeslagningen - havde også været afholdt. Medlemstallet var 28 og klubbens formue på 6,78 kr.

Læs mere: Pan-Posten søger redaktør

Sommertur 2017

 

 

 

 

Sommertur 2017

Så er det tid til at tilmelde sig sommerturen 2017, som denne gang går til Skagen og omegn.

Du kan læse meget mere her, hvor du også kan tilmelde dig.

Meld dig til med det samme, så du ikke glemmer det. Der er givetvis rift om pladserne.

TRYK HER

 

Samlet resultat af Vintercuppen 2016/2017

Og vinderen er...

Vintercup Finalen, som blev arrangeret af Tobias Svarer, bød på intens og spændende orientering i det kuperede terræn syd for Blommehavens Camping. Mange var mødt op for at høste de sidst point, heriblandt top tre inden finalen: Lærke Bork, Herman Skovbjerg og Louisa Hollmann. Kampen om den samlede sejr stod da også mellem de tre.

I løbet af vinteren har mere end 110 unikke løbere deltaget i Vintercuppen. 27 løbere har fået bonuspoint for at deltage i mere end seks afdelinger. Ni forskellige løbere har arrangeret de ti afdelinger. 

Og vinderen af Vintercuppen 2016/2017 er: 

1. HERMAN SKOVBJERG

De øvrige løbere i top seks er:

2. Louisa Hollmann

3. Lærke Bork

4. Tue Lassen

5. Jesper Sloth Hansen

6. Jens Christoffersen

Stort tillykke! Præmieoverrækkelsen vil finde sted til tirsdagstræning i næste uge (14. marts).

Samlet resultatliste for Vintercuppen 2016/2017

Resultatliste for Vintercup Finale

Stræktider for Vintercup Finale

Light-bane

Classic-bane

Flere artikler...

 1. Påsketur 2017
 2. hjælpetrænere til velkomst
 3. Referat fra generalforsamling 2017
 4. Områdeformænd i DOF
 5. Resultater fra 8. afdeling af Vintercup
 6. Lørdagscup for denne gang er slut
 7. Kontingent - se nu at få betalt!
 8. Resultater fra 7. afdeling af Vintercuppen
 9. Jonas Als - månedens løber
 10. Dagens resultater
 11. Tilmelding til 10mila 2017 (senest 4/2-2017)
 12. Husk lørdagscup på lørdag den 28. januar
 13. Generalforsamling 2017
 14. Nightchamp forår 2017
 15. Påsketur 2017
 16. Pan-SOK do the JWOC
 17. Resultater fra 6. afdeling af Vintercup
 18. 4. afdeling Lørdagscup
 19. Lørdagscup på lørdag
 20. Resultater fra 5. afdeling af Vintercuppen
 21. Indbydelse - PAN POP(Nu i Göteborg) 2017
 22. Årsberetninger 2016
 23. Resultater fra 4. afdeling af Vintercup
 24. 2016.12.15 Nyt referat
 25. Nytårsbrev fra Emma
 26. Formandens nytårshilsen
 27. Slogankonkurrence JWOC 2019
 28. Generalforsamling 2017
 29. Juleafslutning
 30. Aftale med Løberen
 31. Resultater fra 3. afdeling af Vintercup
 32. Lørdagscup 2016
 33. Pan-Posten nr. 676
 34. Herrejulefrokost - kan nå det endnu!
 35. Resultater fra 2. afdeling af Vintercup
 36. Telte på Loftet
 37. Månedens løber, november: Andreas Bock Bjørnsen
 38. Første halvdel af NightChamp 2016/2017 er vel overstået
 39. Resultater fra 1. afdeling af Vintercup
 40. MobilePay
 41. Resultater fra Vintercup Prolog
 42. En ny omgang Lørdagscup er lige om hjørnet
 43. 4 PAN-løbere på juniorlandsholdet
 44. Vintercup - husk at tilmelde dig
 45. Hyggetur til Søhøjlandet 6.-8. januar 2017
 46. Månedens løber, oktober: Casper Blakskjær
 47. 2016.10.25 Nyt referat
 48. PAN-mesterskaber i Tørtræning
 49. KredsUngdomsMatchen i Nordsjælland
 50. Træningshjælp