Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Månedens løber i maj 2017

 

’Lige-ved-og-næsten’ er et udtryk, som dækker godt over denne månedens løber.

Rasmus har ikke løbet i så mange år, men har på de år udviklet sig helt utroligt både fysisk og teknisk. Han er rigtig hurtig og løber mellemsvære baner uden problemer.

Rasmus har klaret sig rigtig godt til de konkurrencer han har deltaget i, dog ikke fået toppræstationer. Derfor udtrykket ’Lige-ved-og-næsten’.

Der har lige været et bom på en enkelt post. En plads som nummer to i Midtjysk Ungdomsliga vidner også om ’Lige-ved-og-næsten’.

Rasmus er altid i godt humør og har masser af gå på mod.

Rasmus har været på tale flere gange som månedens løber.

Denne gang blev det så ikke ’Lige-ved-og-næsten’, men da blev det.

Dette som en påmindelse om at næste gang bliver det ikke ’Lige-ved-og-næsten’, men da lykkedes det.

2017.04.18

Nyt referat fra bestyrelsen

18. april 2017

Du finder det HER.

Sprintchamp i juni

På lørdag den 3/6 er det første løb i den sædvanlige lille sprint-serie - Sprintchamp - på tre løb i juni måned. Løbet er på et spritnyt kort i Hans Broges Bakker. Anden afdeling er i Universitetsparken og den sidste igen på et helt nyt kort - og i jomfrueligt terræn - i Hammel.

Du kan tilmelde dig via O-service - eller direkte til mig (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), hvis O-service ikke lige er din spidskompetence. Tilmelding er senest onsdag før løbet. Der er dog mulighed for at købe en bane på dagen, hvis der er kort nok.

Se mere på: http://okpan.dk/sprintchamp/2017/

 

Kristi Him Løbet, Resultater

Så er der resultater og stræktider fra årets Kristi Himmelfarts Løb.

Se dem her

Kristi him Løbet 2017

 

 

 

 

 

Kristi Himmelfartsdag arrangerer ungdomsløberne i OK Pan orienteringsløb i Marselisborg skov med start fra Hørhaven.

Alle er velkomne. Der har sørget for rigeligt kort til åbne baner og baner i flere længder og sværhedsgrader, der er kiosk og børnebaner.

Så kom en tur i skoven og nyd det gode vejr.

Instruktioner og startlister er klar og du finder dem her: Kristi him løb 2017

Klubtur 2017 aflyst :-(

I år var planen at lægge klubturen i den anden weekend af juni - ikke den første, som vi plejer. Men det har åbenbart ikke været en succes. Med kun 21 tilmeldinger - der er indløbet nogle afbud i forhold til listen på tilmeldingssiden - så er der for langt op til et rentabelt antal deltagere.

Dette er meget ærgerligt, men vi må konstatere, at folk er vant til, at turen ligger den første weekend i juni og ikke som nu, den anden weekend i juni. Flere "sædvanlige" deltagere har fortalt, at de troede, at det lå den første weekend, og at de har andre planer.

Min vi forsøger igen næste år. Samme sted, men første weekend i juni!

Hvis du allerede har betalt for klubturen, så får du selvfølgelig pengene igen. Send kontonummer til kasseren (Kell Sønnichsen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) inden 1. juni. Derefter bliver beløbet sat ind på din løbskonto.

 

 

Ny redaktør

Nogle har måske bemærket, at det er lang tid siden, der sidst er udkommet et nummer af Pan-Posten. Nogle har måske også bemærket, at vi har efterlyst en ny redaktør til bladet. De to ting hænger sammen.

Men nu har vi fået en ny redaktør, og der kommer et blad inden sommerferien. Redaktøren er Ellen Winther Mortensen. Hun startede på Universitetet sidste sommer og har knap nok været medlem af klubben en måned endnu - men har i mange år været medlem af Hvalsø OK. Tag godt imod hende - samt hendes og resten af redaktionens opfordringer til at skrive til bladet.

/Kell, Anni og Ellen.

 

Forebyggelse af skader

Nogle ungdomsløbere får desværre skader og må derfor i perioder holde længere pause med orienteringsløb. Det synes vi er super ærgerligt for løberen. Flere af vores ungdomsløbere har fået god hjælp af Klaus Hansen i forbindelse med skader. Klaus Hansen er medlem af klubben og ansat i JustHealth - Kiropraktik & Idrætsklinik. Onsdag den 10. maj fra kl 18.00-20.00 afholder ungdomsafdelingen en aften om forebyggelse af skader for ungdomsløbere og deres forældre med Klaus Hansen og hans chef Michael Justad. «Kiropraktor Michael Justad og massør Klaus Hansen har tilsammen 50års erfaring indenfor træning, rehabilitering og forebyggelse af idrætsskader - de vil gerne dele deres erfaring med os i et foredrag, der vil være mulighed for spørgsmål bagefter»

Feminahjælpere

Kære klubkammerater - vi mangler hjælpere til FEMINA-løbet !!

Årets udgave af FEMINA kvindeløb foregår den 7. juni 2017. Vi skal have en masse hjælpere, så vi kan tjene penge til klubbens arbejde og give kvinderne en rigtig god tur i skoven.

Vi mangler hjælpere såvel formiddag (Fra kl. 10:00 til ca. 14:00) til opsætning af stævneplads som om eftermiddag/aften (Fra ca. kl. 17:00 til ca. 21:30) til hjælp med afvikling af løbet samt til nedpakning af stævneplads. Børnefamilier kan naturligvis går hjem tidligere - ca. kl. 20:00, når de sidste løbere er ved at være i mål.

TILMELD DIG HERhttp://www.okpan.dk/web/component/rsevents/event/1702-femina-hjaelpere?Itemid=425

Mange hilsner
Henriette Kranker & Per Dahl

23 Ungdomsløbere til Tiomila

23 ungdomsløbere fra OK Pan deltog i Tio-mila

23 ungdomsløbere fra OK Pan deltog i Tio-mila i weekenden, som fandt sted i Partille ved Göteborg. Vi deltog med to ungdomshold, med 6 løbere på hver, 1 løbere havde fået plads på et fælles stafethold for Horsens og Silkeborg, 5 juniordrenge løb herrestafetten og 4 juniorpiger løb damestafetten.

Ungdomsturen var en del af den fælles Pan tur, dog havde vi booket Herkulesgården til overnatning. Fredag stod den på silende regn. Der var mulighed for tre Tio-mila relevante træninger. En træning fredag formiddag, en fredag eftermiddag og en fredag aften. Der var dog ingen, der deltog i alle træningerne.

Lørdag var regnen holdt op og vi rykkede ud på Tio-mila stævnepladsen. Ungdomsstafetten gik som den første. Med 315 hold i ungdomsstafetten og optil seks på hver hold, så var det en stor oplevelse. Et hold skal bestå af minimum to piger. Da vi i øjeblikket er i overskud af drenge, havde vi lavet et første hold med det rigtige antal piger og som var med i konkurrencen og et andet hold, som udelukkende bestod af drenge og derfor ikke kunne være med i konkurrencen.

Daniel Schmidt løb første turen. Han havde fået startnummeret 260, som betød han blev placeret bagerst i startfeltet og derfor skulle bruge mange kræfter for at kæmpe sig op gennem feltet samtidig med at den første stejle bakke til startpunktet skulle passeres. Men allerede ved første melde post lå han med helt fremme som nummer syv. Ved næste melde post lå han som nummer seks. Desværre ryger han i en forkert gafling og kommer ind som nummer 73, 4.35 minutter efter de førende.

På anden tur løb Emilie Dalgaard og Marie Møller Nielsen. De bommer begge første posten, men resten af ruten er det Marie der har det lange ben foran. Hun løber holdet 20 pladser op, kun 4.18 efter de førende på en 53. plads.

På tredje turen blev Søren Skaug og Asbjørn Kaltoft sendt ud på den 3,8 km lange bane. Det bliver Asbjørn der kommer hurtigst rundt. Han løber 8 placeringer ind, så holdet nu ligger på en 45. plads, 11.14 efter de førende.

Sidste turen skulle løbes af en pige og den lod faldt på Anna Nykjær. Anna løber stadig D 13-14, hvor mange af dem hun skulle løbe imod er 2 år ældre. Anna løb en rigtig flot sidste tur, uden de store fejl. Hun tabte forventeligt tid til de førende og dermed også placeringer.

Holdet havnede på en 96. Plads, 24.18 efter de førende. Absolut en godkendt præstation, når alle undtagen Daniel kan deltage næste år og flere også de kommende år.

Løberne på drengeholdet, som var uden for konkurrence præsterede ligeledes rigtig flot og fik gode erfaringer til kommende Tio-mila.

Resten af Tio-mila døgnet blev anvendt på at følge damestafetten og herrestafetten og heppe på klubbens dygtige løbere og især de dygtige juniorløbere, som prøvede kræfter med de rigtige seje.

Der blev sovet mindre, heppet mere og frosset rigtig meget, da temperaturen nærmede sig nulpunktet. Men tørvejr, sol og nutella ad libitum gjorde alt muligt. Søndag formiddag var de fleste ungdomsløbere klar til endnu en træning inden turen gik hjem mod Danmark.