Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Klubmesterskab resultater

 

Resultater fra klubmesterskab

 

Her kan du downloade alle resultaterne fra dette års klubmesterskaber.

Se resultaterne HER>>>>

 

To brødre månedens løbere i september og oktober

Der er mange ungdomsløbere i OK Pan. Mange til træning og mange der deltager i konkurrencer. Det gør det udfordrende for trænerne og ungdomsudvalget at vælge hvem der skal være månedens løbere. Valget i september og oktober faldt på to brødre.  Nemlig brødrene Skovbjerg.

I september blev Villads Skovbjerg, som er 13 år gammel månedens løbere for første gang. Villads har gået til ungdomstræning og trailløbeskole de sidste par år, men især i år har han dels været meget trofast til træninger og deltaget i en del konkurrencer. Til efterårets konkurrencer har Villads været at finde i den bedste fjerde del af resultatlisten, hvilket vidner om at han i den grad har udviklet sig. Villads er meget motiveret for at lære og er også ofte at finde til tørtræning. Villads har et godt humør og et frækt glimt i øjet.

I oktober blev Herman Skovbjerg, H 15-16 løbere, månedens løbere for anden gang. For fire år siden startede Herman til orienteringsløb og viste et stort potentiale. Efter at have vundet sit første Blodslitet, dog på begynderbanen, blev Herman valgt til månedens løbere. Herman har haft en periode, hvor han har været mindre aktiv og hvor hans udvikling som orienteringsløber har været stagneret. Men det har han taget revanche for i 2017. Han har fået oparbejdet sit tempo og kan løbsmæssigt følge med, der hvor det er sjovt. Hans teknik er der også kommet styr på og han har løb, hvor han kommer  i mål og siger, at det kunne han ikke have gjort bedre. Denne flotte udviklet har også givet resultater, hvor han nu konstant er at finde i den bedste halvdel af H 15-16 klassen. Denne udvikling er ikke kommet af sig selv. Herman deltager aktiv i træning og er modtagelig for trænernes vejledning. Herman er meget hjælpsom og bidrager positivt til miljøet til træningen.

 

Stor tillykke til de to brødre Skovbjerg. Fortsæt den gode udvikling, I har vist i 2017.

Quinn julefrokost 2017

 

Den årlige Quinn julefrokost

 

Læs indbydelsen og tilmeld dig.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Find det hele HER>>>>

 

Efterårsturen 2017

Udsigten fra hytten

Onsdag: Vi skulle køre fra Århus kl. 5:30. Vi var på færgen kl. 8:45 og var i Sverige kl. 11.00. Derefter kørte vi til Godis-fabrikken og købte en masse slik. Så kørte vi til Sarpsborg hvor vi havde lejet et klubhus. Der lavede vi så noget signatur-vandring inddelt i klasser. Bagefter kørte vi ud til et træningsløb, som en nordmand havde lavet, og det var rigtigt sjovt. Vi havde en rigtig god træning som sluttede af med et lille sprint rundt om den skole vi startede fra. 

Torsdag: Om morgenen gjorde vi os klar til at løbe. Så kørte vi ud til start og løb nogle fede baner. Efter en lækker frokost hjemme i Solhytten tog vi ud til den anden træning. Den var mindst lige så vellykket som den første. Da det blev aften var der Kampen om den Blå Skovl. Marianne havde lavet en sjov konkurrence hvor vi skulle lave tredimensionelt o-kort ud af bl.a. pap, maling, og det vi kunne finde i skoven udenfor. Elias, Sara, Daniel, Hannah og Villads fik skrevet deres navne ned på de blå skovle, som vinderne af Kampen om den Blå Skovl 2017. 

Yngste deltager

Fredag: Igen i dag var der to træninger. Den første var almindelige baner, som alle var med til. Så kom Flying Mile lidt senere. Det er et løb på 1 mil i fugleflugt, men der var forskellige sværhedsgrader så alle havde en udfordring. Man kunne også vælge at lave styrketræning og udstrækning sammen med Andreas i stedet for. Om aftenen forberedte vi os til Blodslitet. 

Lørdag: Så var det tid til Blodslitet. Dem der skulle starte tideligt blev vækket først, imens de andre måtte sove lidt videre. Halvanden time senere var alle ude på stævnepladsen. Braget fra pistolen lød gang på gang, og til sidst var alle kommet afsted. De fleste kom godt i mål, og nogle scorede endda nogle enormt flotte placeringer. Da vi kom hjem, var der vafler til alle (turens højdepunkt), og senere var der festaften. Mogens og Henrik havde lavet nogle små konkurrencer, og efter havde Peter sammensat en dejlig tegnekonkurrence. Der var tre vindere; Daniel, Jonas og Birka. 

Om natten sov vi tungt og godt; udmattede efter den lange dag. 

Søndag: Klokken 6 var vi allerede oppe for at pakke og gøre Solhytten ren. Så satte vi os ind i bilerne, for at køre til en konkurrence ved Göteborg. De fleste klarede sig rigtig fint, dog gennemførte man i et lidt roligere tempo, trætte efter den hårde konkurrence i går. Selvom det regnede en smule, holdte alle humøret oppe, især efter vi havde været et smut forbi et supermarked hvor der blev købt slik. Nu sidder vi på færgen og nyder den dejlige pastasalat og hinandens selskab. 

Skrevet af diverse ungdomsløbere fra OK Pan og redigeret af Katrine Spanner

 

Billeder fra turen taget af Thomas Als: https://photos.app.goo.gl/6j7Hxoh0E8KCBe9T2

Styrketræning

Den ugentlige styrketræning på Holme Skole foregår fremover klokken 19:45 til 20:45

PAN Elite inviterer til opstartsmøde frem mod sæson 2018 d. 5/12

PAN Elite inviterer til opstartsmøde frem mod sæson 2018 d. 5/12

 

Hvis du sidder og tænker: ”hvad er det der PAN Elite er det noget for mig?”

Så har du nu muligheden for at finde ud af det, d. 5/12 kl. 20.00 holder hele PAN elite opstartsmøde på silistria. Her vil der blive snakket lidt om sponsorer og økonomi, men mestendels programmet for 2018 og fordeling af arbejdsopgaver.

Det som vi primært laver er at tage på træningsture både i ind- og udland, som del af vores forberedelse frem mod de to store klubstafetter 10mila(http://www.10mila.se/index.php/sv/) og jukola(http://www.jukola.com/2018/en/)

Hvis du er interesseret skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." target="_blank">niklashjortingwersen@gmail.com, så kan vi lige tage en lille snak inden mødet hvor vi kan snakke om hvad det indebærer at være en del PAN elite.

Ps. Svar ubedes senest d. 1/12

Stærkt trænerteam under opbygning

         

Det er med stor fornøjelse, at jeg kan præsentere Iben Valery og Amanda Falck Weber som trænere i klubbens nye trænerteam. Begge er vokset op i Tisvilde Heng OK og er meget erfarne og dygtige orienteringsløbere.

Til tirsdagstræning vil det primært være Iben, som er i klubhuset og instruerer. Amanda, som er landsholdløber, har pga. elitetræning ikke mulighed for at komme til klubtræning, men vil spille en vigtig rolle i forhold til planlægning og banelægning.

Jeg (Emma) er også en del af trænerteamet, men er på barsel i de kommende måneder. Jeg regner dog med at vende stærkt tilbage til teamet efter endt barsel.

 

Brug for flere kræfter i teamet
Der tegner sig et stærkt setup omkring trænerteamet, men vi har stadig brug for en-to personer mere i teamet. Du behøver ikke have løbet orienteringsløb i mange år for at være med. Du kan bidrage til teamet på mange forskellige måder. Det vigtigste er, at du har lyst.

Vil du være en del af teamet? Tøv ikke med at melde dig - det er fedt at være træner i OK Pan 

Bedste hilsner
Emma Klingenberg
29675962
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lørdagscup 2017-18

 

Indbydelse til lørdagscup 2017-2018

 

Igen i år afholdes der lørdagscup i for ungdomsløberne i OK-PAN og alle andre der har lyst.

I lørdagscup kan man deltage i 6 træningsløb på følgende lørdage:

18/11, 25/11 og 9/12    og efter jul      6/1, 20/1 og 27/1

Det er en super mulighed for at løbe en spændende bane i fuldt dagslys !!!

Løbene starter kl 11 og der vil være baner for alle.

Der er ca kl 12.00 let frokost i klubhuset med mulighed for at nørde kort med vennerne og få sin bane gennemgået. Det plejer at være super hyggeligt.

Frokost koster 15 kr pr mand.

Det er gratis at deltage i løbene hvis man er medlem (for andre koster det 20 kr)

 

I lighed med sidste år vil man få et lod for hver lørdag, man er ude at løbe. Alle lodderne lægges til sidst i en pulje, hvor vi trækker lod om præmier mandag d 29/1

Det betyder dermed, at man ikke skal være nervøs for at prøve kræfter med lidt sværere baner, end man plejer, hvis man har mod på det: Man får sit lod, uanset hvordan man klarer sig. Det vigtigste er at komme ud og få en god tur i skoven.

Mvh Ungdomsudvalget

Resultatliste 1. afdeling. images/Lrdagscup_181117.pdf

Klubmesterskab 2017

Husk tilmelding.

Sidste frist for tilmelding til klubmesterskabet lørdag den 28.

Tilmeld på mail til Kent, som også har lavet banerne.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er kommet ny baner siden sidst. En H70 og en D70 på ca. 2,5 km.

Det bliver rigtig sjovt og flot i skoven.

 

Vær med til at teste O-track

 

 

 

Til klubtræning på tirsdag kan du være med til at teste den nye app til orienteringsløb: O-track!

 

O-track består af en app og tilhørende webtjeneste, der på en enkel måde gør det muligt for nye og garvede orienteringsløbere, at tracke deres løb og efterfølgende se og analysere deres vejvalg samt sammenligne og dele det med andre.”

- Tractrac, udviklerne bag O-track

 

_____________________________________________

 

Bliv tester

For at blive tester skal du:

  1. blive medlem af O-tracks Google community

  2. her ind og trykke ‘Bliv tester’

  3. downloade O-track som app til din smartphone fra Google Play

_____________________________________________

 

Du er nu klar til at teste O-track til træningen på tirsdag. Husk en vandtæt holder til din smartphone.

 

Tractrac vil meget gerne have feedback om dine oplevelser med O-track, så appen kan forbedres. Feedback kan gives via appen (under ‘Settings’) eller via dette link.

Læs mere om O-track i nyheden på DO-Fs hjemmeside

Skriv til Emma (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./29675962), hvis du har spørgsmål om O-track. Eller læs herunder.

 

Spørgsmål og svar om O-track

Q: Jeg vil gerne teste o-track, men jeg vil ikke løbe med min smartphone til træning. Kan jeg stadig blive tester?

A: Ja. Du kan tracke træningen ved hjælp af et gps-ur. Derefter kan du uploade træningen via o-track.dk.

 

Q: Jeg kan ikke blive medlem af O-tracks Google community.

A: Prøv at blive medlem via pc’en. Der kan være problemer med at blive medlem via smartphone.

 

Q: Jeg har en iPhone. Kan jeg blive tester?

A: Ja, men ikke endnu. O-track kommer først til iPhone i foråret 2018. Du kan evt. bruge et gps-ur.