Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Resultatliste fra lørdagscup den 8. december 2017

En del havde fundet vej til lørdagscup igår i det flotte decembervejr, trods mange julearrangementer.

John Holm havde lavet banerne, hvor han havde valgt startsted et stykke syd for Silistria og dermed gav mulighed for at løbe i et andet terræn end vanligt.

Anni sørgede for frokost i køkkenet og gav dermed mulighed for hygge og kortsnak efter løbet.

Katrine og Sofie stod for tidtagning. Dermed er helt nye oplært i den funktion.

images/Resultatliste_9-12-17.pdf

Husudvalget informerer

 

BEDES LÆST AF ALLE PAN’ere

1.       De faste poster er under flytning. Regn derfor ikke for meget med dem lige p.t. Ca. halvdelen flyttes til mere stabile og renlige placeringer.

2.       Spar på printeren. Udprint kun det antal, der skal løbes på og supplér efter behov. Ikke printe store mængder kort ud på forhånd ved træningen.

3.       Glemte sager smides ud i nær fremtid. Se på bordene i Silistria (flere sæt nylon i pan-farver i børnestørrelse) og i de to skuffer i entreen. Jakker til venstre og bukser til højre (flere sæt Horsens-nylon i voksenstørrelse).

Håndklæder i en stor stak i vindueskarmen (ca. 15 stk) i herreomklædningen og masser af sko (15-20 par blandede) ved trappen til loftet.

Det meste ryger ud i nær fremtid, så se nu efter om I mangler noget. Det er pænt sorteret lige nu……….

Venligst husudvalget / Kent

Instruktion til Vintercup 1 er opdateret!

 

Første afdeling af vintercuppen er en kort bane, en mile lang (1,61 km), der går i overvejende faldende terræn (flying). Orienteringen er forholdsvis let og både Classic og Light klasserne løber samme bane. Fra start er der 200 m til startpunktet på flying-mile banen, hvor Light løberne bare løber til startpunktet og starter på banen, skal Classic løberne igennem en quiz for at få deres kort. Der vil være tre spørgsmål med tre svarmuligheder. De første to spørgsmål leder til det næste, mens at den svarmulighed man vælger på det tredje spørgsmål vil lede til det kort man skal løbe banen med. Tiden starter når man forlader starten og tiden man bruger på quizzen indgår jo således i ens endelige løbstid. Vil man forberede sig på quizzen, vil jeg anbefale at man sætter sig lidt ind i klubbens historie. 

//Bev

Læs instruktionen og tilmeld dig her: http://www.okpan.dk/web/component/rsevents/event/1908-vintercup-1?Itemid=101

Kursus i brug af Condes

Træningsudvalget inviterer til kursus i brug af banelægningsprogrammet Condes på Silistria tirsdag den 5. april kl. 20.00-22.00 (efter træning). Det er rigtig lækkert at komme til træningsløb og få udleveret et kort med indprikket bane, og det er ved at blive standard ved flere og flere træningsløb. Vil du gerne lære at bruge dette program, eller har du blot behov for at få teknikken genopfrisket, er du velkommen til at være med. Skal du lave baner til et kommende træningsløb, er det en god ide at tage banerne med, så du kan øve dig på dem. Hvis du har en bærbar PC så tag endelig den med. Erik Skovgaard Knudsen står for instruktionen Vel mødt til en spændende aften Mvh Træningsudvalget

Herrejulefrokost

Herrejulefrokost 2017

Fredag den 15. december

Så er det ved at være høje tid for tilmelding til årets brag af en fest.

Du gør det HER>>>>

Resultater fra Vintercup Prolog (28. november 2017)

Jonas Munthe og Anneke Hald Bjørgum havde sørget for en intens og udfordrende start på Vintercuppen 2017/2018. Prologen foregik i det kuperede område syd for Blommehavens Camping og bød på fællesstart, krævende orientering og rigtig mange gaflinger. 
 
Top tre på Vintercup Prolog:
1. Triin Aedmae
2. Mads Skaug
3. Hans Petersen
 
Hurtigst på Classic var Mads Skaug i tiden 16:17, mens Casper Blakskjær var hurtigst på Light i tiden 11:44.
 
 
Baner
 

Resultatliste fra lørdagscup 25. november 2017

Hermed resultatliste fra lørdagscup den 25. november.

images/Lrdagscup_25-11-17.pdf

Tak til Kent Lodberg, som var banelæggere. Familien Spanner, som satte poster og og samlede ind. Og tak til famlien Guldmann og Familien Terkildsen, som sørgede for lækker frokost.

Vintercuppen

I næste uge - tirsdag den 28. november - starter den måske mest prestigefyldte konkurrence af alle i OK Pan: Vintercuppen!

Vintercuppen består af ti afdelinger af spændende og intensive o-løb fordelt hen over vinterhalvåret. Alle kan være med i Vintercuppen, da der både tilbydes Light-bane (let/mellemsvær) og Classic-bane (svær).

Sidste år deltog mere end 100 forskellige løbere i Vintercuppen. Til slut blev vinderen den ihærdige ungdomsløber Herman Skovbjerg. Herman leverede stabile præstationer gennem hele vinteren. Han deltog desuden i alle afdelinger af Vintercuppen og inkasserede dermed en god portion bonuspoint, som var med til at sikre ham den samlede sejr. Fjorårets vinder fortæller:

"Vintercuppen er mega sjov. Den er mørk, kold og klam... Men på den fede måde. Der er nye baner, en skummel skov og altid et ekstra twist. Så bliver det ikke bedre."

- Herman Skovbjerg

Herman med Vintercup-trofæet.

 

Værd at vide om Vintercuppen

  • Man skal tilmelde sig Vintercuppen før hver afdeling. Dette af hensyn til arrangøren, som skal printe kort og stå for elektronisk tidtagning. Tilmelding foregår via begivenhederne i kalederen på klubbens hjemmeside (www.okpan.dk).
  • Der vil til hver afdeling blive lavet en startliste. Tjek gerne denne, så du er sikker på at nå din starttid. Første start vil som regel være omkring kl. 18.20-18.30.
  • Ti forskellige arrangører står for hver deres afdeling af Vintercuppen. Konceptet varierer derfor fra gang til gang, men grundlæggende handler det - som altid i orienteringsløb - om at løbe stærkt og finde vej. Forud for hver afdeling vil der blive lagt en instruktion ud i begivenheden i kalenderen.
  • Der tilbydes altid både en Light-bane (let/mellemsvær) og en Classic-bane (svær).
  • Vindertiden for den hurtigste løber er som regel ca. 25 min.
  • Alle deltagere i Vintercuppen tildeles et handicap, som bruges til at beregne point efter hver afdeling. Det vil sige, at alle kan konkurrere mod alle. Man får desuden bonuspoint for at deltage i mere end seks afdelinger.

 

Vintercup-plan

 

Dato Afdeling Arrangør
28/11/2017 Vintercup Prolog Anneke Hald Bjørgum og Jonas Munthe
12/12/2017 Vintercup 1 Andreas Boch, Mads Skaug og Laurits Bidstrup Møller
19/12/2017 Vintercup 2 Kell Sønnichsen
09/01/2018 Vintercup 3 Camilla Bevensee
16/01/2018 Vintercup 4 Eskil Schønning
23/01/2018 Vintercup 5 Jens Christoffersen, Andreas Lyngaa og Kim Poulsen
30/01/2018 Vintercup 6 Anni Sørensen og Jeanette Finderup
27/02/2018 Vintercup 7 Giacomo Frattari
13/03/2018 Vintercup 8 Jonas Munthe
20/03/2018 Vintercup Finale Simon Thrane

Har du spørgsmål om Vintercuppen, kan du altid skrive eller ringe til Emma Klingenberg (29675962/Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).


 

Nyt referat

 

Nyt referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2017 finder du HER>>>>

Resultatliste fra lørdagscup 18. november 2017

Hermed resultatliste fra dagens lørsdagcup. images/Lrdagscup_181117.pdf

Tak til banelægger Jørn Riis, tidtager Sofie Secher og frokostansvarlig Astrid Skødt.