Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Tilmelding til 10mila 2017 (senest 4/2-2017)

Hej alle Pan-løbere
10mila er som altid et af klubbens store højdepunkter. I år ligger 10mila desuden meget tættere på end normalt, lige ovre på den anden side af Kattegat, i Göteborg, og arrangeres d.29-30/4 2017. 
 
 
Vi har booket Partille Vandrehjem som ligger i kort køreafstand afstand til stævnepladsen, og hvor vi alle kan bo og træne sammen i dagene op til. Ungdomsløberne skal bo et andet sted. Turen til 10mila er ikke som sådan en klubtur for alle, men en klubstafet hvor klubben går efter at præstere så godt som muligt med mange hold. Turen til 10mila plejer desuden at være en rigtig hyggelig social tur, og selve 10mila-stafetten plejer også at være en stor oplevelse for folk der ikke har prøvet det før.
 
Klubben har de senere år stillet med flere dame- og herrehold (og ungdomshold), og eftersom at det bliver en tur, hvor vi skal være rigtigt mange, er der allerede nu brug for at vi i organiserings-gruppen får et overblik over hvor mange der skal med, og hvornår man tænker at rejse. Der skal bestilles færgebilletter, skaffes biler, og bookes præcist antal overnatninger de forskellige dage. 
 
Da vi sandsynligvis bliver rigtig mange mennesker der skal afsted på forskellige tidspunkter, kan det ikke forventes at service-niveauet mht. transport, træning og mad bliver lige så højt for alle, men der er heldigvis sat kompetente folk på at få styr på disse opgaver, så det skal nok blive godt. Alt efter hvor mange vi bliver, kan der også blive en begrænsning i antal sengepladser på vandrehjemmet (specielt fredag-lørdag), men det fikser vi.
 
Derudover er der 10 mand/5 damer på hvert hold med generelt lange baner og meget svær orientering, hvilket kan gøre det svært at sikre at alle tilmeldte til turen kan få en plads på et hold. Det forventes derfor at alle der tilmelder sig i udgangspunktet er i stand til (og har lyst til) at løbe en lang bane med svær orientering (+ nat for herrer), da det ikke er logistisk muligt at alle damer kan løbe den korte 4.tur (5 km) eller alle herrer kan løbe den korte 9.tur i dagslys (7,8 km). Derefter er der en kompetent udtagelses-gruppe, der vil prøve at få kabalen til at gå op, så vi stiller med de stærkeste hold og så flest muligt får en tur de gerne vil have.
 
Udrejsedatoer bliver som følgende:
 
27/4 - Torsdag kl. 14.00 fra Frederikshavn (11:30 fra Århus), ankomst Göteborg 17.30 (mulighed for aftentræning)
27/4 - Torsdag kl. 20.15 fra Frederikshavn (17:45 fra Århus), ankomst Göteborg 23:50
28/4 - Fredag kl. 14.00 fra Frederikshavn (11:30 fra Århus), ankomst Göteborg 17.30 (mulighed for aftentræning)
28/4 - Fredag kl. 20.15 fra Frederikshavn (17:45 fra Århus), ankomst Göteborg 23:50
 
Hjemrejse for ALLE bliver søndag 30/4 kl 16.00 fra Göteborg, ankomst Frederikshavn 19.25 (Århus ca. 21.30).
(Vi prøver om vi kan beholde værelserne på Partille Vandrehjem indtil kl 15 om søndagen, så man har mulighed for at sove lidt efter løbet, og ellers have nogle hyggelige timer med kortnørderi over frokosten) 
 
Tilmelding forgegår inden d. 4/2, på mail til Tue Lassen(Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). I mailen skal følgende fremgå:
 
1) Din tilkendgivelse af at du gerne vil med på turen.
2) Hvilken udrejseafgang du vil med på(1/2/3/4)
3) Om du kan stille bil til rådighed på turen.
4) Om du under 10mila (lørdag-søndag) vil sove på stævneplads / vandrehjem (der bliver booket teltpladser på stævnepladsen, og generelt kan det anbefales at overnatte på pladsen for at opleve den specielle 10mila-stemning)
 
Herefter vil der blive bestilt færgebilletter og præcis overnatning de forskellige dage.
 
Eventuelle spørgsmål kan sendes til de hovedansvarlige for turen.
 
 
Vi glæder os til en fantastisk tur til Göteborg og forhåbentlig også nogle fantastiske resultater.
 
 
Med venlig hilsen
 
De hovedansvarlige for 10mila 2017
 
Jens Christoffersen(Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), Camilla Bevensee(Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og Tue Lassen(Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)
 
10MILA

Husk lørdagscup på lørdag den 28. januar

På lørdag går det løs igen, men super træningsløb fra Silstria kl 11-13.

Det er 5. afdeling af lørdagscup.

Baner for alle, tidtagning, frokost for 15 kroner og kortsnak. Inviter gerne venner og familie med. De kan få en skøn tur i skoven for 15 kroner pr person. Vejrudsigten lyder på sol og temperatur lige over frysepunktet, så ingen undskyldning for ikke at skulle i skoven.

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017.

Tirsdag den 17. januar 2017 blev årets generalforsamling afholdt.

Der var mødt 28 medlemmer frem for at deltage i årets forskellige valg. Der kunne næsten stilles en hel bestyrelse, men der skal dog opfordres til at man giver sig til kende, at hvis man kunne have lyst til, at være med til at præge klubbens udvikling fremover.

Ud over de mere formelle punkter på dagsordenen, skulle vi have uddelt årets Pan præstation. Dette år gik den til Jeanette Finderup for et solidt, vedholdende, energisk og positivt arbejde med klubbens børn og unge. Jeanette udviser altid et meget stort engagement, som vi sætter rigtig stor pris på. Tillykke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Kell Sønnichsen

Som afslutning på generalforsamlingen blev der i år gennemgået et ret ambitiøst projekt om kompetenceprofiler. Tanken med projektet er, at give medlemmerne mulighed for, at placere sig selv inden for de mange forskelige opgaver der løses i forbindelse med klubbens daglige drift. På den måde kan der skabes et overblik over medlemmernes interesseområder og over hvilket niveau de befinder sig, så man målrettet kan arbejde videre med en egentlig kompetenceudvikling.

Der følger et egentligt referat fra generalforsamlingen inden for den nærmeste fremtid.

Nightchamp forår 2017

 

 

 

Nightchamp forår 2017

Så nærmer tiden sig for de sidste tre løb i vinterens NightChamp-serie, og banerne er lagt til tre (forhåbentlig) spændende og varierede løb i vidt forskellige terræner.

Torsdag d. 2. februar står Amerika Plantage (tidligere Gjern Plantage) på programmet – med stævneplads i Infocentret ved spejderhytten Trollhytten, der ligger ved Danparcs Søhøjlandet vest for Gjern. En del af kortet er jomfrueligt, idet vi har fået tilladelse til at løbe i området nord for det oprindelige kort. Mulighed for omklædning inden døre på begrænset plads, ligesom der er adgang til toilet.

Før pausen i vinterferien i uge 7 afvikles torsdag den 9. februar en etape på Horsenskanten, i Hansted skov lige nord for Horsens. Stævnepladsen er ved Vandværkssøen ved Egebjerg – og der er ingen mulighed for omklædning inden døre og heller intet toilet på pladsen! Altså: tilbage til normal NightChamp-standard!

Efter vinterferien venter så denne vinters sidste afdeling, der foregår på Sletten mandag den 23. februar med stævneplads ved Knøsgaarden, noget vi også prøvede for to år siden. Som dengang er der også i år mulighed for omklædning inden døre (i et såkaldte ”hønsehus”) – igen på begrænset plads – ligesom der er et enkelt toilet til disposition.

Efter denne etape er der sædvanen tro kaffe med brød samt præmieoverrækkelse i spisesalen på HNIE – sponsoreret af NightChamp-serien. Tilmelding til de enkelte løb i serien senest mandag aften før de respektive løb. Mere info om løbene på løbets hjemmeside, som du finder HER.

Påsketur 2017

 

 

 

 

Har du planer for påsken 2017......?

 
Hvis ikke vil arrangementsudvalget gerne hjælpe dig. Vi har lejet  feriekolonien Salgerhøj på Mors - www.glkolonierne.dk
Kolonien ligger på den højeste bakke (89 m) på øen Mors med en fantastisk udsigt over Limfjorden og det bakkede landskab.

Æ hyv’ (højen), der er en gammel gravhøj fra bronzealderen, blev i
1960’erne fredet sammen med en stor del af det øvrige landskab.

Det siges i folkemunde, at man i klart vejr kan se 34 kirketårne på Mors.
Kolonien ligger kun én times vandretur fra den fredede Hanklit, der blev
skabt af Molerhavet for 60 millioner år siden.......og hvis du ikke vil studere geologien kan du jo istedet løbe Påskeløb i Tved og Tvorup.

Vi vil sørge for indkøb og fællesspisning - du skal hjælpe til. Vi regner med en pris på 250-300kr pr. deltager. 

Hilsen

Arrangementsudvalget (Påskegruppen....)

Pan-SOK do the JWOC

Det var vinderforslaget i JWOC 2019 styregruppens slogankonkurrence om et internt slogan for JWOC 2019.

Og vinderen blev Mette Voldum Jørgensen, Silkeborg OK.

Dommerkomiteen begrunder sit valg med at det er et sjovt ordspil, der giver god mening i forhold til vores fælles projekt.

Tillykke til Mette, som ved lejlighed får overrakt præmien, 2 stk. biografbilletter med lidt godt til ganen.

På vegne af styregruppen for JWOC 2019

Mogens Hagner

Resultater fra 6. afdeling af Vintercup

Camilla Bevensee arrangerede 6. afdeling af Vintercuppen, som bestod af topjagt og pointløb med fællesstart. Man skulle nå så mange poster som muligt på 30 minutter. 

Top tre på 6. afdeling af Vintercuppen
1. Annemette Sørensen
2. Jesper Jønsson
3. Jesper Sloth Hansen
 
Baner: Classic og Light

4. afdeling Lørdagscup

Dagens 4. afdeling af lørdagscup blev afviklet i flot januarvejr, med høj himmel og frost. Giacomo Frattari havde lavet nogle spændende baner og Henriette Kranker stod klar i køkkenet med lækker tomatsuppe og friskbagte boller. 71 fik en tur i skoven. Nedenfor fremgår resultater, baner kommer senere. Næste lørdagscup er den 28. januar.

images/Resultatliste_Lrdagscup.pdf

 

Lørdagscup på lørdag

Husk der er lørdagscup på lørdag. Det vil sige et træningsløb for alle med lidt ekstra. Der er start fra Silistria kl 11, der er tidtagning, frokost efterfølgende for 15 kroner og mulighed for at drøfte vejvalg med andre. Ikke medlemmer af OK Pan er meget velkomne, så tag din ven eller familie med. En tur i skoven med det hele koster 20 kroner for løbere, der ikke er medlem af OK Pan. Der vil være baner i alle sværhedsgrader og længder.images/Lrdagscup_2016_og_2017.pdf

Resultater fra 5. afdeling af Vintercuppen

Ski-orientering

5. afdeling af Vintercuppen var inspireret af ski-orientering, og der var derfor kun stier på kortet.  

Herman Skovbjerg vandt ski-orientering med en meget hurtig tid på Light-banen. Nummer to blev Juul Meldgaard og Annie Sørensen løb med tredjepladsen. 

Fra næste gang kan de flittigeste Vintercup-løbere begynde at samle bonuspoint. De løbere, som har løbet mere end seks afdelinger, får 10 bonuspoint for hver ekstra afdeling, de løber. 

Baner: Classic og Light

Resultater (med handicap)

Tider (uden handicap)

Samlet stilling efter 5. afdeling af Vintercuppen

 

Flere artikler...

 1. Indbydelse - PAN POP(Nu i Göteborg) 2017
 2. Årsberetninger 2016
 3. Resultater fra 4. afdeling af Vintercup
 4. 2016.12.15 Nyt referat
 5. Nytårsbrev fra Emma
 6. Formandens nytårshilsen
 7. Slogankonkurrence JWOC 2019
 8. Generalforsamling 2017
 9. Juleafslutning
 10. Aftale med Løberen
 11. Resultater fra 3. afdeling af Vintercup
 12. Lørdagscup 2016
 13. Pan-Posten nr. 676
 14. Herrejulefrokost - kan nå det endnu!
 15. Resultater fra 2. afdeling af Vintercup
 16. Telte på Loftet
 17. Månedens løber, november: Andreas Bock Bjørnsen
 18. Første halvdel af NightChamp 2016/2017 er vel overstået
 19. Resultater fra 1. afdeling af Vintercup
 20. MobilePay
 21. Resultater fra Vintercup Prolog
 22. En ny omgang Lørdagscup er lige om hjørnet
 23. 4 PAN-løbere på juniorlandsholdet
 24. Vintercup - husk at tilmelde dig
 25. Hyggetur til Søhøjlandet 6.-8. januar 2017
 26. Månedens løber, oktober: Casper Blakskjær
 27. 2016.10.25 Nyt referat
 28. PAN-mesterskaber i Tørtræning
 29. KredsUngdomsMatchen i Nordsjælland
 30. Træningshjælp
 31. Klubmesterskab (senior)
 32. Klubmesterskab for ungdomsløberne
 33. Ingen rekord ved Smålandskavlen
 34. Vedligeholdelsesdag_30_10_2016
 35. Fest
 36. 70 års Fødselsdag
 37. Jubilæumsløb
 38. 2016.09.20 Nyt referat
 39. DM for klubhold: OK PAN tilbage på tronen
 40. Efterårsbrev fra Emma
 41. Vedligeholdelsesdag2016
 42. OK Pan vandt DM Hold!
 43. Fornem 3.plads og bronze til Caroline Finderup i Skotland
 44. Månedens løber, september: Mads Møller Skaug
 45. Pandelamper køb og udlejning
 46. Klubaften med Løberen
 47. 2 ungdomsløbere fra PAN udtaget til JEC i Skotland
 48. NightChamp 2016-17: Indbydelsen er klar
 49. DM Lang: Flere medaljer til vores ungdomsløbere…
 50. DM Stafet: medaljer til to 2 ungdomshold fra PAN