Log ind

Log ind med bruger

Nyheder

Danmarks bedste klub!

Vi ved det jo godt selv, men i dag blev det også officielt: OK Pan er Danmarks bedste klub! Vi vandt - igen - divisionsfinalen i Finderup/Morville skov ved Viborg. Vi stillede med det største hold (110 tilmeldte) og havde kortest til løb, så vi løb nok også med titlen som største favorit. Og den værdighed levede vi op til.

Alle matcherne mod de andre klubber blev vundet ret overbevisende med matchen mod Søllerød som den tætteste. Her vandt vi dog alligevel med 14 point, og kun på i H3 (H16, H50, H55) og D3 (D16, D50, D55) fik vi stryg af dem, så det kunne mærkes. Også i de øvrige matcher var vi ikke helt så overbevisende på de to baner. Fadæsen i H1 (H20, H21) fra sidste divisionsmatch for 3 uger siden gentog vi dog ikke. Denne gang var der fuldt hold, og ikke mindre end halvdelen af de første 12 løbere i H1 var fra Pan. Så der blev hentet en hel del point hjem der.

Så det var med god samvittighed, at der kunne fortæres ikke mindre end 4 kagemænd og -koner - selvfølgelig i Pan-klubdragt.

De to næste på skamlen var Horsens Orienteringsklub og Søllerød OK - begge klubber, der er med i Divisionsfinalen for første gang i hvert fald mange år. For Søllerøds vedkommende var det først ved førstedivisionsmatchen i Østkredsen, at de -
overraskende - blev klar over, at de skulle have så mange som muligt til Viborg ugen efter. Respekt for det!

 

Pan-Posten nr. 678

Det nyeste nummer af Pan-Posten skulle gerne være dumpet ind af brevsprækken. Hvis ikke er der to muligheder: Din adresse er forkert i o-service, eller Postnord har dummet sig. Der kan dog også være noget andet galt.

Indhold: Klubben har fået ny klub-bus, og den præsenteres. Dertil er der beretninger fra sommerløb fra en håndfuld lande. Der er også noget om JWOC - ikke det i 2019, men derimod årets junior-VM i Finland.

 

Kom til træningsløb i morgen i Rosenholm SkovKortet er nytegnet til klubmesterskabet sidste år og kun brugt denne ene gang Så gå ikke glip af denne enestående chance til at løbe i denne dejlige skov. Starten er som vist på hjemmesiden. Der er afmærkning fra Rosenholmvej ved Rosenholm Slot. 
Jeg har modtaget flg fra banelæggeren:

Hej så er alle posterne i skoven og alt er klart. 
Jeg har vedhæftet et stemningsbillede til hjemmesiden hvis det ikke er for sent 

NightTrail 2017-18

Så er der snart NightTrail igen.

Første afdeling afvikles den 25. oktober.

Skynd dig at gå ind på løbets hjemmeside og meld dig til.

www.nighttrailaarhus.dk

Divisionsfinale 2017

Tilmeld dig divisionsfinalen
 
Pan har kvalificeret sig til DM finalen for hold!
 
Vi har brug for, at alle medlemmer hurtigst muligt tilmelder sig via O-service, så vi kan genvinde mesterskabet. Finalen finder sted d. 24/9 i Finderup.
 
Der er stor brug for alle: fra nybegynder til elite og alle der imellem - også dig, der ikke er i så god form for tiden!
 
Tilmeld dig med det samme!
 
Har du spørgsmål, så kontakt din træner eller klubbens sekretær.
 
Vi ses i Finderup
Lone Secher , formand
 
 

Kend din klub

"Kend din klub"-aften
Bestyrelsen og mange af klubbens udvalg afholder "Kend din klub"-aften tirsdag d. 19. september kl. 20.00 efter klubtræningen og i forbindelse med fællesspisningen.
Formålet med aftenen er at udbrede kendskabet til de funktioner, der ligger bag en velfungerende klub. 
 
Dagsorden:
 
- Velkomst ved bestyrelsen
- Lidt om bestyrelsens arbejde
- Præsentation af klubbens udvalg (v. udvalgsformænd/medlemmer i udvalgene)
- Input fra deltagere
- Hjælp din klub
 
Vi forventer, at afrunde mødet ca. kl. 21.15, og håber, at rigtig mange medlemmer har lyst til at få større kendskab til klubben. 
Hvis du har lyst til at deltage i fællesspisningen inden mødet, kan du tilmelde dig via Facebook fra d. 16/9.
 
På bestyrelsens vegne
Lone Secher, formand

Vi er divisionsfinalen, men...

Det blev lidt for spændende til dagens divisionsmatch i Rold Skov. Horsens OK lavede rod i den sædvanlige dyst mellem Silkeborg OK og os om, hvem der skulle vinde. Faktisk lavede de allerede rod i det i forårets divisionsmatch, hvor de vandt over Silkeborg. I dag vandt de over både Silkeborg og os! Så Horsens OK fik 6 point i dag (alle slog Aalborg OK). Og Silkeborg slog os også, men med blot 2 løbspoint. De fik derfor 4 point i dag og Pan kun 2 point. Det gav en slutstilling i 1. division:

Horsen OK: 10

OK Pan: 8

Silkeborg OK: 6

Aalkborg OK: 0

Så vi skal med i divisionsfinalen i Finderup/Morville den 24/9. Men det var altså ikke med en overbevisende opvisning i dag.

Specielt kan man se, at vores sædvanlige dominans på bane 1 (H20, H21 og H35) var ikke-eksisterende. Faktisk var vores løbere på banen stort set også ikke-eksisterende. Vi havde kun 3 gennemførende løbere - og ingen i H21! Dertil 1 disk og 2 ej-startet. Så får man ikke mange point, og selv Aalborg OK var ved at slå os på den bane.

Månedens løber i august

Månedens løber i august

Det var et enigt trænerteam, der lå bag beslutningen om at Sara Guldmann skulle være månedens løber i august.

Sara deltog i sommerskolen sidste sommer og startede derefter til ungdomstræning.

Sara udmærker sig på alle parameter. Hun er en god kammerat, der altid møder glad og motiveret til træninger. Hun er flittig til træninger, deltager ofte både mandag, onsdag og lørdag i træninger. Dette betyder at Sara er i en god form og kommer hurtig frem i skoven. Desuden betyder det, at hun udvikler sig som løber og allerede her et år efter hun startede med at løbe orienteringsløb skal til at løbe mellemsvære baner.

Sara deltog i sit første konkurrenceløb sidste år til DM finalen for hold, men har allerede i år løbet flere konkurrencer og deltog i weekenden i både JFM stafet og JFM lang, Desuden deltager Sara også i kurser og sommerlejre.

Jysk-fynsk mesterskab lang i Stenderup skovene

Stenderup skovene ligger ned ud til Koldingfjord. Det er østjysk skov med stejle slugter, dybe grøfter og grønsager i mandshøjde, hvor lidt krigere instinkt er væsentligt. Teknikken skulle der også være styr på, da detaljerigdommen var stor og flere vejvalgsmuligheder på langstrækkene.

 

Anders Secher i H 14 var dagens store overraskelse. Han klarede opgaven så flot, at det resulterede i en sølvmedalje.

 

I H 18 var det ikke nogen overraskelse at OK Pan var på toppen af sejrskamlen, men at vi tog alle tre medaljer var en overraskelse. Mikkel Holm vandt guld, Andreas Bock vandt sølv og Mads Skaug vandt bronze. H 18 løb samme bane som H 20. Hvis de tre pandrenge havde stillet op i H 20, ville de ligeledes have placeret sig på de tre øverste pladser.

 

Men det var ikke de eneste medaljer der blev hentet hjem til OK Pans ungdomsløbere. I H 12 vandt Casper Blakskjær en sølvmedalje, i D 12 vandt Emilie Dalgaard en bronzemedalje og i H 16 vandt Asbjørn Kaltoft ligeledes en bronzemedalje.

 

Desuden blev det til guld og sølv i D 20 til henholdsvis Caroline Finderup og Sofie Secher.

 

Sara Guldmann stillede op i klassen D 14 B, som ikke er en mesterskabsklasse, men det forhindrede hende ikke i at vinde og tage en præmie med hjem.

 

JFM stafet, de yngste piger på toppen

Lørdag den 26. August blev der løbet Jysk-Fynsk mesterskab i stafet. Det var i de yngste piger i D 12 klassen der kom helt på toppen af præmieskamlen og fik guld. De kan nu kalde sig jysk-fynsk mestre det næste år. På holdet var Emilie Dalgaard, som løb første tur, Iris Skammelsen som løb anden tur og Regina Kaltoft der løb tredje tur.

 

I klassen H/D 43 kæmpede holdet med Anders Secher på første turen, Casper Blakskjær på anden turen og Søren Skaug på tredje turen ligeledes med om medaljerne. Desværre blev det lige ved og næsten. Søren Skaug blev sendt ud som nummer fire på tredje turen med godt et minut op til nummer tre, som var Horsens OK med Jakob Klærke på sidste tur. Søren Skaug formår at komme op og lukke det hulllet på et minut, men må se jeg bespurtede i opløbet og dermed være 10 sekunder fra en bronzemedalje. Uanset hvad, var det en flot præstation af holdet.

 

I H 20 klassen var der store forventninger til OK Pans drenge, med Andreas Bock på første turen, Mikkel Holm på anden turen og Mads Skaug på tredje turen. De lagde sagde også i spidsen fra start og førte stafetten komfortabel fra start til slut. Desværre viste det sig at en af posterne ikke var blevet registreret, så guldmedaljen blev byttet ud med en diskvalifikation. Uanset denne, viste holdet at vi kan have store forventninger til holdet, når der om 14 dage, skal kæmpes om DM medaljer på Fyn.

 

 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr