Log ind

Log ind med bruger

7 DM medaljer til Pan ungdom

7 DM medaljer til Pan ungdom på en weekend

I weekenden den 22. og 23. april blev der kæmpet om DM i medaljer i Støvring og Rold skov. Lørdag stod den på DM sprint i Støvring by og søndag var det DM ultralang i Rebild bakker og Rold Vælderskov.

19 ungdomsløbere var tilmeldt DM sprint og fire løbere kunne tage hjem fra DM sprint med en medalje om halsen. Mads Skaug viste sin fantastiske form ved at vinde guld i H 20, bedste juniorklasse. I denne klasse kom en anden løbere fra OK Pan også på skammelen, nemlig Mikkel Holm, der viste, at han også behersker denne distance.

I bedste klasse for juniorpiger, D 20 blev det til en bronzemedalje til Caroline Finderup. Hun lå ellers ved publikumspassagen til sølv, men bommede posten efter publikumspassagen. Der var flere potentielle medaljekandidater, der bare ikke fik det til at lykkedes på dagen. Men endnu en medalje blev det til og det noget overraskende, da Casper Blakskjær vandt bronze i H 12. Casper begyndte til orienteringsløb for et år siden og har udviklet sig både fysisk og teknisk på meget kort tid, så det lykkedes ham at hjembringe en medalje fra sit første DM individuel.

Dagen efter var det nogle helt andre færdigheder der skulle i brug. Kun 10 ungdomsløbere havde tilmeldt sig. Alligevel blev det også denne dag til medaljer. Mads Skaug viste sin stabilitet og løb endnu en medalje hjem i H 20, nemlig en sølvmedalje. Casper Blakskjær viste at medaljen fra dagen før ikke kun skyldes held, men fordi han har talent for at finde poster og løbe stærkt. Denne gange blev det til en sølvmedalje for ham i H 12. Den tredje medaljør blev Emilie Skov Dalgaard i D 12. Hun havde været uheldig til sprinten og var ikke blevet registreret ved en post. Så hun har brug for revanche og det blev til en flot bronze medalje til hende. I D 20 var Caroline Finderup lige udenfor medaljeskamlen på en fjerde plads.

 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr