Log ind

Log ind med bruger

23 Ungdomsløbere til Tiomila

23 ungdomsløbere fra OK Pan deltog i Tio-mila

23 ungdomsløbere fra OK Pan deltog i Tio-mila i weekenden, som fandt sted i Partille ved Göteborg. Vi deltog med to ungdomshold, med 6 løbere på hver, 1 løbere havde fået plads på et fælles stafethold for Horsens og Silkeborg, 5 juniordrenge løb herrestafetten og 4 juniorpiger løb damestafetten.

Ungdomsturen var en del af den fælles Pan tur, dog havde vi booket Herkulesgården til overnatning. Fredag stod den på silende regn. Der var mulighed for tre Tio-mila relevante træninger. En træning fredag formiddag, en fredag eftermiddag og en fredag aften. Der var dog ingen, der deltog i alle træningerne.

Lørdag var regnen holdt op og vi rykkede ud på Tio-mila stævnepladsen. Ungdomsstafetten gik som den første. Med 315 hold i ungdomsstafetten og optil seks på hver hold, så var det en stor oplevelse. Et hold skal bestå af minimum to piger. Da vi i øjeblikket er i overskud af drenge, havde vi lavet et første hold med det rigtige antal piger og som var med i konkurrencen og et andet hold, som udelukkende bestod af drenge og derfor ikke kunne være med i konkurrencen.

Daniel Schmidt løb første turen. Han havde fået startnummeret 260, som betød han blev placeret bagerst i startfeltet og derfor skulle bruge mange kræfter for at kæmpe sig op gennem feltet samtidig med at den første stejle bakke til startpunktet skulle passeres. Men allerede ved første melde post lå han med helt fremme som nummer syv. Ved næste melde post lå han som nummer seks. Desværre ryger han i en forkert gafling og kommer ind som nummer 73, 4.35 minutter efter de førende.

På anden tur løb Emilie Dalgaard og Marie Møller Nielsen. De bommer begge første posten, men resten af ruten er det Marie der har det lange ben foran. Hun løber holdet 20 pladser op, kun 4.18 efter de førende på en 53. plads.

På tredje turen blev Søren Skaug og Asbjørn Kaltoft sendt ud på den 3,8 km lange bane. Det bliver Asbjørn der kommer hurtigst rundt. Han løber 8 placeringer ind, så holdet nu ligger på en 45. plads, 11.14 efter de førende.

Sidste turen skulle løbes af en pige og den lod faldt på Anna Nykjær. Anna løber stadig D 13-14, hvor mange af dem hun skulle løbe imod er 2 år ældre. Anna løb en rigtig flot sidste tur, uden de store fejl. Hun tabte forventeligt tid til de førende og dermed også placeringer.

Holdet havnede på en 96. Plads, 24.18 efter de førende. Absolut en godkendt præstation, når alle undtagen Daniel kan deltage næste år og flere også de kommende år.

Løberne på drengeholdet, som var uden for konkurrence præsterede ligeledes rigtig flot og fik gode erfaringer til kommende Tio-mila.

Resten af Tio-mila døgnet blev anvendt på at følge damestafetten og herrestafetten og heppe på klubbens dygtige løbere og især de dygtige juniorløbere, som prøvede kræfter med de rigtige seje.

Der blev sovet mindre, heppet mere og frosset rigtig meget, da temperaturen nærmede sig nulpunktet. Men tørvejr, sol og nutella ad libitum gjorde alt muligt. Søndag formiddag var de fleste ungdomsløbere klar til endnu en træning inden turen gik hjem mod Danmark.

 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr