Log ind

Log ind med bruger

21 ungdomsløbere til DM mellem i Sorø

Lørdag den 19. august deltog 21 ungdomsløbere fra OK Pan i DM mellemdistance ved Sorø. Det gav en fantastisk stemning på stævnepladsen, hvor panløberne havde taget opstilling ved målslusen og heppede klubkammerater i mål fra sidste posten til målslusen. Sidste posten var lidt tricky og målslusen var op ad en bakke, så der var brug for alt det opbakning man kunne få.

 

Mellemdistancen handler om at løbe sikkert i så høj fart som muligt. Den ungdomsløber fra OK Pan, som beherskede dette bedst var Andreas Bock Bjørnsen, der vandt sølv i klassen H 20.  Atter engang viste Andreas at mellemdistancen er en disciplin han behersker, ved både at have styr på teknikken og hastigheden. I samme klasse fik Mads Skaug en flot 4. plads. I D 20 blev det til en 6. plads til Lotte Markussen.

 

I H 12 blev det ligeledes til en 4. plads til Casper Blakskjær. Han var ikke tilfreds med sit løb, hvor han lavede flere fejl. I samme klasse skal der også lægges mærke til Isak Grøn der fik en fornem 6. plads. Isak løber mange konkurrencer og forbedrer sine placeringer fra løb til løb.

 

I D 12 betød nogle ærgerlig fejl for både Emilie Dalgaard og Freja Hedegaard, at de ligeledes var uden for medaljerækken. Det blev til en 7. plads til Emilie og en 8. plads til Freja, kun et minut fra en sølvmedalje. Absolut en fornem præstation af især Freja, der stillede op i sit første DM. Resultatet viser at hun har styr på tempoet.

 

Banerne i D/H 13-14 skal udelukkende være mellemsvære. Dette levede banelæggeren ikke helt op til og flere stræk kunne i højere grad karakteriseres som svære, fremfor mellemsvære. Det udfordrede løberne fra OK Pan, men alle klarede udfordring hæderligt.  Den der klarede udfordring bedst var ligeledes en debutant til DM, nemlig Jonas Als, der fik en fornem 6. Plads og dermed kan kalde sig den 6. bedste i Danmark.

 

 

I H 15-16 blev det ligeledes til en 6. plads til en OK Pan løber, nemlig Asbjørn Kaltoft.

 
 

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr