2011.03.29

Fremmødte:  

Bestyrelsen: Ebbe Nielsen, Kent Lodberg, Lone Secher Andersen og Kell Sønnichsen

Afbud fra: Hans Vendelbjerg

I øvrigt: Erik Skovgaard Knudsen (sekretær)

 

Pkt. 1 – Siden sidst/Info fra formanden

Køkken på Silistria – Der er indhentet et tilbud. Investeringen afventer pt. godkendelse ved kommunen.

Møde vedr. Aktiv puljen-projekt – Kent og Ebbe har haft endnu et møde med 1900 omkring projektet der nu begynder at blive mere konkret. Vi har meldt os til at tegne kortet. Arbejdet med dette er påbegyndt.

Repræsentantskabsmøde – Diskussionen af kontingentsatserne blev kort og det fremsatte forslag blev vedtaget med meget stort flertal. Ellers et meget roligt repræsentantskabsmøde.

Familieorientering – Der har været afholdt to events med hhv. 25 og 35 deltagere, overvejende børn. Heraf er flere dukket op til ungdomstræning efterfølgende. Alt i alt en rigtig stor success, som helt sikkert vil betyde at klubben får nye medlemmer. Der er familieorientering igen lørdag d. 2. april samt d. 30. april.

Div.match d. 3. april  – Der er 74 tilmeldte løbere, hvilket er rigtig flot.

Klubtur i Pinsen – Der er pt. 37 tilmeldte.

 

Pkt. 2 – Udvalgsbemanding

Løbsudvalg - Junior-VM testløb i Gjern d.  29. maj. Funktionslederposterne er besat og løbet kan muligvis også bruges som træningsløb.

Træner - Emil stopper som klubtræner. Ebbe har forhørt sig ved flere, men der er endnu ingen afklaring. Det vi søger er en træner der er stabil og som kan lave et tilbud til den brede flok af medlemmer der kommer til tirsdags- og torsdagstræningerne.

Begynderkursus for voksne – Palle Korsbæk vil stå for et fire ugers introforløb for voksne her i foråret. Ebbe og Lone snakker sammen om markedsføring mv. Datoerne er d. 3. 10. 17. og 24. maj kl.17.30 fra Silistria.

Ungdomsudvalget – U-træningen kører godt og der er kommet flere nye med.

 

Pkt. 3 – Økonomi

Der er enkelte medlemmer der endnu ikke har betalt kontingent.

 

Pkt. 4 – FEMINA 2011

Der er pt. 1700 tilmeldte, hvilket er relativt få i forhold til sidste år på samme tidspunkt. Det lave antal tilmeldte skyldes højst sandsynligt øget konkurrence blandt kvindeløb og det faktum at løbene ligger relativt tæt i år. Forskellige tiltag og muligheder for at få solgt ekstra startnumre blev diskuteret.

 

Pkt. 5 – Evt.

Førstehjælpskursus – Kurset er lagt på hylden pga. manglende interesse. Desuden vil det blive relativt dyrt.

Elitecenter Aarhus – Samarbejdet mellem EC Aarhus og OK Pan er fortsat ikke helt på plads. En lang diskussion om koordinering og samarbejde fulgte. Ebbe går i dialog.

Styrketræning – Ebbe har booket gymnastiksalen frem t.o.m. uge 25 og igen fra uge 32 efter sommerferien.

Suppleanter – Ebbe har snakket med én som godt kunne være interesseret i at indtræde i bestyrelsen som suppleant, der er endnu ikke givet endelig tilsagn. Øvrige emner blev vendt. Ebbe følger op.

Hjælpere til Challenge Aarhus (triathlon-arrangement) – Ebbe har fået en henvendelse fra arrangørerne som søger hjælpere d. 1.-3. juni. Bestyrelsen diskuterede mulighederne i projektet og besluttede at takke nej, for at fokusere kræfterne på FEMINA-løbet og klubbens øvrige aktiviteter.

Poster-i-skoven i Gjern – Der er indsendt en ansøgning. Projektet bliver et samarbejde mellem DanParcs Søhøjlandet og OK pan. Ang. Mols Bjerge, så er Frank Linde i gang med korttegningen. Her bliver projektet et samarbejde mellem OK Pan og DGI Karpenhøj.

 

Næste møde torsdag d. 19.05.2010 kl. 19.30 på Silistria

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr