2010.03.30

 

Fremmødte:  

Bestyrelsen: Ebbe Nielsen, Kell Sønnichsen, Hans Vendelbjerg, Kent Lodberg, Kim Rokkjær og Kenneth Skaug

I øvrigt: Erik Skovgaard Knudsen (sekretær)

Afbud fra: Grethe Leth Pedersen

 

Pkt. 1 – Siden sidst/Info fra formanden

Alarm på Silistria – Kim arbejder på sagen.

Renovering af dameomklædningen – Afsluttet og det er super flot. Tak til alle der har hjulpet til.

Klubtur – Destination Göteborg. Ebbe forsøger for at finde en træningskoordinator.

Divisionsmatch i Rold Skov – Der er pt. 51 tilmeldte, hvilket er flot og sikrer os en rimelig slagstyrke.

Midgårdsormen – Konceptet er klart. Én klasse bestående af fire natture, hvorefter stafetten neutraliseres + fire dagture om morgenen med jagtstart. Dertil en Tjalfe-klasse.

Repræsentantskabsmøde 2010 – Ebbe og Kell deltog. Det store tema ”vision 2015” gav lidt idéer til en fremtidig vision for OK Pan.

Sponsor - Garmin har støttet klubben med kr. 20.000,- som en del af en samarbejdsaftale.

Tilskud fra idrætssamvirket – Uddannelse af trænere er blevet støttet og vi har fået tilskud til ”særligt dyrt materiel”. Alt i alt omkring kr. 22.000,-

 

Pkt. 2 – Udvalgsbemanding

Ungdomsudvalg – Per Hjerrild er temmelig alene om opgaven. Der mangler dels en formand som kan tage ansvar for strategi og retning på ungdomsarbejdet. Snart er det tid til Kr.Him.-løbet, hvor der mangler en koordinator. Ebbe har undersøgt forskellige muligheder, men der er pt. ingen løsning.

 

Pkt. 3 – Træner

Henrik Jørgensen har meddelt at han gerne vil stoppe som koordinator. Hans bopæl og job, går at han ikke længere har sin daglige gang til træningerne. Bestyrelsen takker Henrik for det store arbejde han har lagt i klubben gennem mange år. Hvordan løfter vi opgaven med at leve op til at være klubben med det bedste træningsmiljø? Strategi og træneremner blev diskuteret. I løbet af 2010 vil der formentlig flytte flere seriøse dameløbere til byen, som vi gerne vil støtte og skabe gode rammer for.

Der er dog pt. ingen løsning på trænerproblemet.

 

Pkt. 4 – Projekter 2010 og fremad

DPT/JWOC-testløb i Uniparken – Arrangementet er testløb for Danske og Svenske løbere. Botanisk Have overvejes inddraget til DPT.

Familiedage – Der har været hhv. 22 og 34 deltagere til de to afholdte familiedage, hvilket er flot. Der er planlagt yderligere to familiedage.

 

Pkt. 5 – FEMINA 2010

Der er pr. 26/3 tilmeldt 2833 deltagere hvilket er lidt færre end sidste år ved samme tid. Vi håber dog stadig at få udsolgt.

Der er stadig brug for flere hjælpere.

Der er lavet en aftale med SATS om at stå for opvarmning og om at stille med hænder til det praktiske på dagen.

 

Pkt. 6 - Poster i Skoven/Find vej i...

Hasle Bakker bliver lagt ud til fri download med faste poster på. Øvrige projekter markedsføres på lige fod med ”Find vej i...”-projekter på www.findveji.dk.

Find vej i Mols Bjerge - I samarbejde med DGI Karpenhøj er der mulighed for to projekter. Et på DGI Karpenhøjs område og et i Mols Bjerge. Vi skal have udarbejdet et budget samt en ansvarsfordeling.

Vedligehold af faste poster i Marselisborg – De står pænt derude, men pælene skal muligvis vaskes hvert andet år og males hvert fjerde. En enkelt pæl skal graves i på ny.

 

Pkt. 7 – Evt.

Lån af skov til Aarhus 1900 – Vi er blevet spurgt om vi vil låne Ørnbjerg Mølle ud til

Midgårdsormen/DM Mellem 2013. Ebbe afklarer de nærmere omstændigheder. Der er flere muligheder i spil, bl.a. en arrangementsbytning med Silkeborg OK.

DM-fest – Næsten alle klubbens mange mestre deltager.

Medlemmer i restance – Listen blev gennemgået.

Førstehjælpskursus – Kent tager kontakt til en Falck-mand, med henblik på at kunne melde en kursusdato ud. Forhåbentlig inden sommerferien. Målet er at ruste interesserede medlemmer til at handle korrekt i krisesituationer som kan opstå i skoven. F.eks. fald- og brudskader, åbne sår, dehydrering og hjertestop.

Øl-/vand-Køleskabet er defekt – Kim undersøger muligheder.

Bordfodbold – Kim har et bord til salg for kr. 2.000,- og spørger om klubben er interesseret? Ebbe spørger ungdomstrænerne om det har interesse.

 

Næste møde 04.05.2010 kl. 19.30 på Silistria

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr