2009.08.05

Referat

1.

 • a) Næste sending klubtøj er ankommet, såvel konkurrencedragt som overtræksdragt. Også MTB-trøjen har været vel modtaget. Alt sammen kan købes med klubtilskud som vanligt hos Alice Hinge (se nyhed på hjemmesiden). Der arbejdes med endnu en tøjaften med demonstration af det nye tøj og mulighed for at prøve størrelse osv., muligvis allerede 25/8 i forbindelse med fællesspisning på Silistria. Hold øje med hjemmesiden.

 

 • b) Det såkaldte mandehørmerløb, som arrangeres af Dansk Firmaidræt 10/10 er en holdkonkurrence med en krævende løberute i Marselisborg. Ebbe og Kell er involveret og hjælper med at tilrettelægge ruten. Klubben kan stille med 2 hold à 5 personer. Hold øje med hjemmesiden, hvis du er interesseret.

 

 • c) Klubben har været beskyldt for at afholde kraftcentertræning i Sdr. Vosborg Hede i februar 2008 uden at søge tilladelse. Ebbe har undersøgt sagen, og beskyldningerne holder ikke stik. Sagen færdigbehandles af DOF’s eliteudvalget.

 

 • d) Ebbe arbejder på en evt. fælles bustur til divisionsfinalen 4/10 i Jægersborg Hegn. Forinden er der divisionsmatch i Aars 20/9, hvor vi også håber at stå stærkt. Reservér datoerne – der kommer mere på hjemmesiden snart!

 

 • e) Ungdomsafdelingen har påtaget sig opgaven med at vise vej én af de tre dage til DHL-stafetten 20/8 kl. 16-22. Forældre og børn er blevet kontaktet og opfordret til at hjælpe. Bestyrelsen opfordrer til, at initiativet modtages positivt. Erfaringsmæssigt bør der på steder, hvor ruten passerer kørende trafik placeres flere voksne sammen. Således må andre voksne, som har tid og mulighed, meget gerne melde sig og hjælpe til sammen med u-løberne.

 

 • f) OK Pan deltog efter initiativ fra Henrik Markvardsen for første gang i 43-kavlen, en orienteringsstafet, hvor aldersgennemsnittet af de 10 deltagere skal være mindst 43 år. Det var en stor succes, og deltagerne var enige om at gentage turen næste år, gerne med flere deltagere og en forlængning med indbygget træning før stafetten. Holdet fik en fin 19. plads.

 

 • g) Rikkes og Eriks europamesterskaber i mountainbikeorientering blev behørigt fejret i klubhuset med champagne, hygge, fremvisning af baner + vejvalg og tale ved formanden. Der kunne have været flere deltagere, men mange var bortrejst. Tak til de fremmødte og stort til lykke til vores dygtige ryttere!

 

 • h) Dansk Parktour sprint i Hasle Bakker var et fint arrangement. Deltagere, beboere og andre kom med mange positive kommentarer derude!

 

 • i) Projekt faste bakker har været igennem en lang opstartsfase, men nu er posterne gravet ned og kortet netop trykt. I dette område vedligeholdes posterne af vores naboklub Århus 1900.

 

 • Diverse siden sidst
  • Der er ankommet nye sammenklappelige borde til brug ved vores arrangementer. Fine og robuste, men alligevel lette at håndtere. En stor forbedring!
  • Der er mange falske alarmer i klubhuset. Ebbe måtte sidst selv møde frem i klubhuset. Alarmen er defekt og vagtfirmaet oplyser, at vores nuværende alarmsystem ikke er tidssvarende og bør udskiftes. Der søges om nyt udstyr hos kommunen. Desuden laves et lamineret skilt til fordøren med instruktion for at undgå, at alarmen går fordi døren åbnes før nøglen tages ud. Det er den absolut hyppigste grund til falske alarmer.

 

2) Bemanding af eliteudvalget har været diskuteret i en længere periode og af forskellige gode grunde er der endnu ikke udpeget en formand. Det er et mål at få dette på plads snarest muligt og i hvert fald inden årets udgang.

 

3)

 • a) DM i Linå 13/9 er ved at være på plads, oplyser stævneleder John Holm. Kort og baner er meget snart på plads. Kun enkelte hjælpere mangler.
 • b) Nye SPORT-IDENT enheder er indkøbt, heraf en del, som er mindre end dem vi har haft hidtil. Der er bestilt nye stativer i Sverige samt nogle lette træningsstativer.
 • c) Midgårdsormen 2010, som OK Pan arrangerer i Fløjstrup/Marselisborg er ved at tage form. Rekognoscering af kort og rekruttering af hjælpere/funktionsledere er også i gang.

 

4) Der må ske omrokeringer i vores ellers velfungerende trænerteam, idet Gry flytter til Sverige. Ebbe arbejder på en løsning.

 

5) Kontrakten med Femina er udløbet og skal genforhandles nu. Kim Rokkjær er chef for arrangementet i 2010, og vil rekruttere en ledergruppe samt gå ind i forhandlingerne.

 

6) Økonomien går omtrent som planlagt. Der har været et stort salg i klubdragter, hvilket kan medføre et ekstra forbrug af klubtilskud i fh t det budgetterede. Det anses dog som et postitivt problem. Indkøb af nyt sportident udstyr har også været bekosteligt. Et tilskud hertil søges ved kommunen.

 

7)

 • Klubfest. Også i år gives klubtilskud i lighed med tidligere år. Der regnes også i år med stor tilslutning.
 • Der er forskellige arbejder på klubhuset, bestyrelsen ønsker gennemført, herunder:
  • Etablering af en MTB-vaskeplads bag klubhuset. Kent kontakter Erik Knudsen og Hans Christensen, så arbejdet kan blive igangsat.
  • Brusere i herreomklædning ønskes repareret
  • Bl.a. gulv og dør i damesauna ønskes repareret
 • Der er udført hovedrengøring og afkalkning i herreomklædningen. Nyd jeres næste bad!

 

Næste møde: 8. september 19.30.

 

 

 

Referat: Kent

Klubhus

Silistria
Ørneredevej 15
8270 Højbjerg 
T:  86 27 08 31
M: 29 73 47 18
CVR: 64040618

Sekretariat (ekstern kontakt)

Jan Bille
Mejløvænget 33
8381 Tilst
Tlf. og SMS:    29 73 47 18
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
MobilePay: 54878

Link

Kontakt_qr